PlayStation 3 går på nettet

Sony vil ikke stå tilbage for Microsoft, og derfor lanceres PlayStation 3 med online muligheder, der ligner Xbox Live.

Indhold

Ifølge Gameshout.com har Sony bekræftet, at PlayStation 3 vil blive udstyret med nogenlunde de samme funktioner som Microsofts Xbox Live.

Det vil gøre PlayStation 3 i stand til at kommunikere og spille over nettet.

Længe har der været spekulationer om, hvorvidt Sony ville gå i Microsofts fodspor og satse på en onlinedel til den kommende konsol.

Tidligere udmeldinger har det ikke tydet på det.

Men ifølge Gameshout.com skulle onlinedelen være på vej, og Sony har blandt andet delt spørgeskemaer ud til computerspillere omkring spil over nettet.

Spørgsmålene gik på, om man synes, det er sjovt at spille på nettet, og hvilke funktioner man gerne så inkluderet i PlayStations 3's onlinedel.

Med sine konsoller har Sony forsøgt sig i det små med spil over nettet. Efter opgraderinger af den håndholdte konsol PlayStation Portable (PSP) kunne den gå trådløst på nettet og spille spil online. Her var dog ikke tale om en tjeneste, der mindede om Xbox Live.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere