Revolutionen kommer til november

Senest til november dukker Nintendo Revolution op. Konsollen skal være klar til julehandlen, lover Nintendo.

Indhold

Nintendo Revolution vil være klar til salg i USA senest i november. Ifølge den japanske avis Sankei Shinbun lover Nintendo, at den nye konsol er klar til julehandlen og helst før, skriver Gamespot.com.

I USA vil Nintendo Revolution være ude i butikkerne inden den store amerikanske højtid Thanksgiving, der finder sted den fjerde torsdag i november.

Her er der tradition for at indkøbe elektronik i store mængder, og det var ikke tilfældigt, at Xbox 360 udkom den 20. november 2005, så helligdagene kunne bruges i selskab med Microsofts nye konsol.

Den helt nøjagtige lancering af Nintendo er ikke offentliggjort, men vi skal nok ikke regne med en samtidig lancering af Nintendo Revolution i USA og Europa.

Det kræver givetvis samme tålmodighed, som da Sony med flere måneders mellemrum lancerede sin PlayStation Portable i først Japan, siden USA og derefter Europa.

Det forventes, at Nintendo for alvor viser, hvad den nye konsol kan præstere under den store computerspilsmesse E3, der afholdes til maj i Los Angeles.

Tidligere er sløret blevet løftet for, hvor meget Nintendo Revolution kommer til at koste. Læs mere om det her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere