Ny iPod i gamle cowboybukser

Selv om man har over 100 år på bagen, kan man godt forny sig. Levi's vil sælge cowboybukser med indbygget fjernbetjening og en særlig plads til iPod.

Indhold

Virksomheder står i kø for at få lov at optræde sammen med de populære iPods. Senest har Levi Strauss meldt ud, at der til august kommer et par cowboybukser specielt designet til MP3-afspillerne fra Apple.

Der er tidligere blevet fabrikeret tøj, som passer til iPods, blandt andet en vandtætjakke fra tøjfirmaet Burton Snowboards.

Det er dog første gang, at et par bukser er blevet integreret med MP3-afspillerne fra Apple.

Buskerne kaldes RedWire DLX og er udstyret med en fjernbetjening til iPod, og en særlig lomme - en slags dockingstation - med plads til MP3-afspilleren.

Der følger også høretelefoner med, som er forbundet til bukserne.

Ifølge BBC News bliver prisen på de nye bukser omkring 200 dollar, og det svarer til cirka 1.200 kroner.

RedWire DLX må ses som et stort teknologisk spring for Levi's, der i over 100 år har produceret traditionelle blå cowboybukser.

Der forlyder ikke noget om, hvordan de nye bukser skal vaskes, men det er formegentlig fornuftigt at tømme lommerne, ellers kan det går rigtig galt.

Det har en teenageknægt fra Australien lært på den hårde måde. Hans iPod gik i stykker efter en tur i vaskemaskinen, og da han forsøgte at reparere MP3-afspilleren med en skruetrækker, gik det for alvor galt.

Skruetrækkerens kontakt med MP3-afspilleren skabte en mindre eksplosion, der brændte hul i hans sengetæppe. Værelset blev fyldt med giftig røg som følge af eksplosionen, og brandvæsnet blev tilkaldt. Hele den kulørte historie kan læses på websiden for The Sydney Morning Herald.




IT-JOB

Netcompany A/S

Managing Architect

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Erfaren teamleder til årsopgørelsen

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Underdirektør til gældsområdet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere