Opera-browser i tosset reklamestunt

Den norske browser Opera er klar med et nyt reklamestunt: En Opera-bruger kan nytårsaften få sit ansigt op at hænge på Times Square i New York.

Indhold

Folkene bag Opera er kendt for de mest mærkværdige reklamestunt for den norske browser. Nu kan en heldig Opera-bruger få et billede af sig selv op at hænge på et gigantisk reklameskilt nytårsaften.

Det elektroniske skilt måler 54 kvadratmeter og er placeret på Times Square i New York, hvor der vil være tætpakket med mennesker, når vi hopper ind i år 2006.

Udover at få sit ansigt blæst op i kæmpeformat får vinderen en tur til New York med ledsager for selv at opleve begivenheden.

Ifølge Jon S. von Tetzchner, chef for Opera Software, er konkurrencen oprettet, fordi Opera skylder sine brugere alt.

Men det skal i ligeså høj grad ses som et tosset reklamestunt, som nordmændene hos Opera har en tradition for at gennemføre.

Tidligere lovede Jon S. von Tetzchner, at han ville svømme fra Norge til USA, hvis Opera 8.0 blev downloadet mere end en million gange på fire dage.

Den magiske downloadgrænse blev passeret, og Jon S. von Tetzchner måtte hoppe i badebukserne.

Under svømmeturen blev han ledsaget af Operas pr-chef, der befandt sig i en gummibåd. Uheldigvis gik der hul i gummibåden, og det endte med, at Jon S. von Tetzchner måtte redde pr-chefen i land.

Derefter blev svømmeturen til USA aflyst, og det var Jon S. von Tetzchner nok ikke helt utilfreds med. Der kan stadig ses billeder fra den begivenhed her.

Læs mere om nytårskonkurrencen her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere