Sådan bor Bill Gates & co

Det er ikke ligefrem små hybler, som Bill Gates og hans it-venner bor i. Magasinet Forbes har sat sig op i helikopteren og knipset billeder af de boliger, som tilhører verdens rigeste mænd.

Indhold

Et gennemsnitligt amerikansk hus blegner ved siden af den klods, Microsofts grundlægger bor i. Bill Gates' bolig er 30 gange større og bygget ind i en bjergside ved Lake Washington, der ligger i nærheden af Seattle.

Hvis det bliver kedeligt at sidde foran computeren, kan Bill Gates hoppe en tur i sin private pool, og når aftensmaden sættes på bordet, må man håbe, at der er inviteret en del gæster.

Ellers vil det nok virke lidt tomt at sidde for enden af bordet i den 93 kvadratmeter store spisestue.

Der er tilknyttet 11 omkringliggende huse til Bill Gates' grund, og ejendomsvurderingen ligger på 140 millioner dollar, cirka 885 millioner kroner.

Det er finansmagasinet Forbes, der har sat sig for at kigge lidt på, hvilke boliger, som huser verdens rigeste mænd. Bill Gates topper listen, som også tæller et væld af andre it-personligheder, blandt andre grundlæggeren af Oracle, Larry Ellison, og manden bag computerproducenten Dell, Michael Dell.

Du kan se billeder af husene her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere