Endnu en beta af Service Pack 2

Microsoft har store problemer med at få sendt den kommende Service Pack 2-opdatering til Windows XP ud af døren.

Indhold

Der skulle ellers ikke have været flere betaversioner efter Release Candidate 2 af Serivce Pack 2 til Windows XP blev sendt på gaden for nylig, men det lader til, at tingene ikke helt går, som Microsoft kunne tænke sig.

Nu har softwaregiganten set sig nødsaget til at sende endnu en beta-udgave på gaden, for at være sikker på, at de har fundet alle fejlene.

Beta'en bliver dog kun udsendt til en snæver kreds af samarbejdspartnere og Microsofts egne medarbejdere, så noget kunne tyde på, at man ikke venter de store problemer med denne udgave.

Den oplysning kommer blot få dage efter, at Microsoft meddelte, at man havde udskudt lanceringen af den endelige udgave til august.

Service Pack 2 til Windows XP bliver en af de vigtigste opdateringer til et Microsoft styresystem nogensinde.

Sikkerheden er kommet i første række, og der findes i Service Pack 2 en lang række tiltag, som skal gøre pc'er med Windows XP langt mindre sårbare over for både hackere og orme.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


CIO Trends 2024

På denne dag vil nogle af de nominerede til prisen som Årets CIO som keynotes, hvor de deler deres erfaringer og gode råd. Vi dykker desuden ned i de dynamiske ændringer, der præger it-leder rollen, hvor ledelse og strategi spiller en stadig større rolle i de komplekse it-organisationer.

24. september 2024 | Læs mere