Sæt strøm til ram-modulerne

Hukommelsesproducenten OCZ har annonceret et modul, som kan bruges til at levere renere strøm til hukommelsesmodulerne og samtidig overvåge dem.

Indhold

DDR Booster Voltage Diagnostic Device er det mundrette navn på OCZ's nyeste påfund til folk, som holder af at overclocke deres pc.

Meningen med modulet er, at man kan trække strøm direkte fra strømforsyningen og på den måde give sine ram-moduler "renere" strøm.

DDR Booster passer i et DDR-RAM-slot og der er plads til to Molex-stik - de samme strømstik, som bruges til eksempelvis harddiske og dvd-drev.

Man kan skrue VDIMM på RAM-modulerne op til 3,9V, og det skulle modulet altså kunne klare bedre end de fleste bundkort.

Man skruer på frekvensen via den lille knap i højre hjørne af modulet, som det kan ses på billedet.

Et af problemerne for overclockere er, at de ofte bliver nødt til at give ram-modulerne mere strøm, for at få dem til at kunne fungere uden problemer ved højere clockfrekvenser.

OCZ DDR Booster kan levere renere strøm til ram-modulerne end mange bundkort selv kan klare, hvilket gør det nemmere at overclocke sin pc.

Det er i denne proces, at bundkortene kan få problemer med at levere ren og stabil strøm til ram-modulerne.

Nogle bundkort kan sågar slet ikke overclocke denne del, og i de tilfælde vil DDR Booster naturligvis også kunne hjælpe.

Man kan hele tiden overvåge, hvor stor spænding ram-modulerne får, da der på DDR Booster sidder et to-cifret LED-display, som tre gange i sekundet opdateres med, hvor mange volt ram-modulerne modtager.

Hvornår produktet er til at købe i butikkerne, samt prisen, er endnu ikke blevet oplyst.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


CIO Trends 2024

På denne dag vil nogle af de nominerede til prisen som Årets CIO som keynotes, hvor de deler deres erfaringer og gode råd. Vi dykker desuden ned i de dynamiske ændringer, der præger it-leder rollen, hvor ledelse og strategi spiller en stadig større rolle i de komplekse it-organisationer.

24. september 2024 | Læs mere