Smugkig på Windows Server 2003 R2

Microsoft har planlagt en ny udgave af Windows Server 2003 til lancering næste år. På Tech Ed-konferencen blev en tidlig udgave af styresystemet demonstreret.

Indhold

Microsoft gav tidligere på ugen et smugkig på nogle af de nye faciliteter, som Windows Server 2003 R2 vil indeholde.

Den nye udgave af Windows Server 2003 bliver ikke færdig før en gang i andet kvartal 2005, og derfor ønskede Microsoft ikke at gå i detaljer med de fremviste teknologier.

Anywhere Access giver adgang til e-mail og andre tjenester på et firma-netværk uden brug af VPN. Dog mente en talmand fra Microsoft ikke, at der var tale om en afløser for VPN, men i stedet en komplimentær teknologi.

Client inspection and isolation technology tjekker, om klienterne lever op til de sikkedhedsmæssige krav til konfigurationen, som administratoren har sat op. Det kan eksempelvis være, at der skal være installeret en bestemt sikkerhedspatch, og at maskinen skal have et opdateret antivirusprogram kørende.

Hub and spoke arbejder sammen med remote differential compression (RDC) om at gøre kommunikationen mere effektiv mellem hovedkontorets server og servere på sekundære lokationer. I stedet for at replikere en hel fil, vil kun ændringen i filen blive sendt. Det vil spare båndbredde på netværket.

Windows Server 2003 R2 bliver ikke en gratis opdatering. Firmaer, som allerede har en tidligere version af Windows Server 2003, bliver nødt til at købe en ny licens.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


CIO Trends 2024

På denne dag vil nogle af de nominerede til prisen som Årets CIO som keynotes, hvor de deler deres erfaringer og gode råd. Vi dykker desuden ned i de dynamiske ændringer, der præger it-leder rollen, hvor ledelse og strategi spiller en stadig større rolle i de komplekse it-organisationer.

24. september 2024 | Læs mere