Artikel top billede

"Symbion har udviklet sig til et centrum for opstart og vækst af virksomhed og rummer en god innovationsånd," siger Symbions nye bestyrelsesformand Jørgen Bardenfleth.

Microsoft-direktør for bordenden i Symbion

Microsoft-direktør Jørgen Bardenfleth er blevet ny bestyrelsesformand i forskerparken Symbion, der på trods af tøven i iværksættermiljøet kommer ud med overskud.

Forskerparken Symbion præsenterer overskud i regnskabet og en ny bestyrelsesformand.

Om overskuddet, der aldrig har været større, siger Symbions direktør Peter Torstensen:

"Forventningerne til 2008 var moderate, da vores indtægter kommer fra nye it- og biotekvirksomheder. Især de sidste har haft en hård tid de senere år, men det er gået langt bedre end forventet."

Peter Torstensen, der har stået i spidsen for Symbion siden 2006, har selv en fortid som iværksætter og kom til Symbion fra en stilling som erhvervsdirektør i Økonomi- og Erhvervsministeriet.

Alt er lejet ud

En væsentlig del af årsagen til flotte resultat er, at stort set alle Symbions 20.000 kvadratmeter har været fuldt udlejet i årets løb. Ligeledes bidrager en regnskabsmæssig omlægning af Symbions værdifastsættelse af bygningen til resultatet.

Symbion tilbyder et miljø med adgang til forskellige tjenester inden for forretningsudvikling, vækstprogrammer, risikovillig kapital og netværk til nationale og internationale aktører, samtidig med at virksomhederne kan købe laboratorieservice, it-overvågning et cetera.

På den netop afholdte generalforsamling blev Jørgen Bardenfleth, administrerende direktør i Microsoft Danmark, valgt ind som ny bestyrelsesformand i forskerparkens bestyrelse.

God innovationsånd

Om sin motivation for at træde ind i Symbions bestyrelse udtaler Jørgen Bardenfleth:

"Symbion har udviklet sig til et centrum for en lang række tiltag indenfor opstart og vækst af virksomhed, og rummer en god innovationsånd og en ekspertise i forhold til både it og biotek, som jeg gerne vil være med til at udvikle og styrke."

Microsoft-direktør Jørgen Bardenfleth afløser Erik Bonnerup, der efter otte års tjeneste falder for den vedtægtsbestemte aldersgrænse.

Endvidere afløser Søren Hougaard fra Copenhagen Business School, CBS, Peter Ulrik Scheel i bestyrelsen.

Forventningerne til Symbions resultater i 2009 er mere beskedne, fordi det fortsat går trægt med etableringen af især nye biotek-selskaber.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere