Fredagens aviser om it

Manglende forsikring kan ruinere Bagger-bestyrelse, IT Factorys bestyrelse afviste at tegne forsikring, 3 har overskud om to år, Jens Moberg vil redde verdenen, Dansk it er dårlige til at hjælpe EU-projekter, Grøn it er ikke for det offentlige

Manglende forsikring kan ruinere Bagger-bestyrelse

Der er ingen bestyrelsesmedlemmer i IT factory, der har forsikret sig økonomisk via en bestyrelsesansvarsforsikring. Det kan koste Asger Jensby og Henning Børgesen dyrt, når kurator Boris Frederiksen skal gøre status.
(Børsen)

IT Factorys bestyrelse afviste at tegne forsikring

Bestyrelsen takkede nej til en forsikring, da de i 2004 blev tilbudtat tegne en bestyrelses- og ledelsesansvarsforsikring.
(Børsen)

3 har overskud om to år

Man forventer et overskud i mobilselskabet 3 i 2010. Det sker på baggrund af store underskud på tæt en milliard kroner hvert år siden 2004.
(Børsen)

Jens Moberg vil redde verdenen

Jens Moberg har valgt at starte som CEO for virksomheden Better Place Danmark. Virksomheden skal lave elbiler.
(Børsen)

Dansk it er dårlige til at hjælpe EU-projekter

En ny rapport fastslår, at danske virksomheder inden for it- og teleområdet er for dårlige til at deltage EU's forskningsprogrammer.
(Berlingske)

Grøn it er ikke for det offentlige

IT-branchen mener, at såkaldt grøn it skal være den nye klimahelt. Men det offentlige er for dårligt til at bruge det.
(Jyllands-Posten)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere