1,3 MP kameratelefon fra Sony Ericsson

Sony Ericsson præsenterede tirsdag tre nye mobiltelefoner, hvoraf den ene model er en vridbar kameratelefon med et 1,3 megapixel kamera og en 2,3" farveskærm.

Indhold

Den japansk-svenske mobilproducent Sony Ericsson præsenterede tirsdag tre nye mobiltelefoner, som kommer med på næste uges Cebit-messe i tyske Hannover. Mest iøjnefaldende af de tre er den vridbare S700-telefon.

S700 er designmæssigt inspireret af Sonys digitale kameraer. Den er udstyret med en 1,3 megapixel CCD-chip, så man kan tage billeder med en opløsning på 1.280 x 960 pixels. Bagefter kan man se billederne på en 2,3" skærm med 240 x 320 pixels og 262.000 farver.

Triband-telefonen har understøttelse af GPRS, Bluetooth og Java, og den kan afspille videoklip og FM-radio og bruges som videooptager. S700 bruger Memory Stick Duo hukommelseskort, og den måler 11 x 5 x 2,5 centimeter og vejer 137 gram.

Sony Ericsson forventer, at S700 kommer i handlen i fjerde kvartal i år.

Afløser for T610 præsenteret

K700 er Sony Ericssons bud på en efterfølger til selskabets populære T610 mobiltelefon. Også denne nye mobil er udstyret med en FM-radio, men her må man nøjes med VGA-kamera og en farveskærm med 176 x 220 pixel. K700 har understøttelse af triband GSM/GPRS, Java og Bluetooth, og den kommer på markedet til sommer.

Sony Ericsson præsenterede også Z500, der primært er udviklet til det amerikanske marked. Den er forberedt til datateknologien EDGE, der sætter fart på datatransmissioner, og push-to-talk-teknologien, som blandt andet giver mobilen walkie talkie-funktion.


Set bagfra ligner mobiltelefonen Sony Ericsson S700 et digitalkamera til forveksling.

Amerikanske teleselskaber er i øjeblikket ved at rulle EDGE-teknologien ud, mens mobilkunderne i USA allerede har kastet sig over push-to-talk. Herhjemme har blandt andet Sonofon og Orange planer om at tilbyde push-to-talk. Z500-mobilen kommer ud i de amerikanske mobilbutikker i 3. kvartal i år.

Sony Ericsson præsenterede også nyt tilbehør ved offentliggørelsen af de tre nye mobiler, derimellem tre håndfri produkter, der skal gøre det lettere for brugeren at køre bil og tale i mobiltelefon samtidig.

Dele af denne artikel stammer fra Computerworld Online.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere