Artikel top billede

Video: Intels ny robot fylder opvaskemaskinen

Video: Se den seneste uges it-højdepunkter: Greenpeace border skib. Internetgigant klar med Wimax i USA. Intel fremviser opvasker-robot. Nyt legetøj fremvist i Tokyo. Gadgets i New York.

Intel fremviser robot Chipfirmaet Intel vil befri robotterne fra fabrikkerne og slippe dem løs hjemme hos folk. Det mål ligger bag en robot, som firmaet fremviste på Intels Reseach Day. En af de befriede robotter er blevet omskolet til at finde kopper, som den kan fylde i opvaskemaskinen.



Greenpeace border skib Aktivister fra den internationale miljøorganisation Greenpeace bordede lørdag et skib i Hongkongs havn. Skibet var ifølge organisationen lastet med tre containere indeholdende elektronikaffald fra USA. Skibet var på vej til Kina. Hongkongs miljømyndigheder tilbageholder nu containerne, og har beordret ejerne til at åbne dem for inspektion.



Internetgigant klar med Wimax i USA Den amerikanske internetnetgigant Sprint er til september klar med Wimax i USA. Løsningen bliver leveret af Clearwire. Løsningen ventes at kunne levere to til fire megabit is sekundet til hver bruger.



Første Applestore i Australien Mens danske kunder af Apples produkter stadig må nøjes med en onlinebutik, kunne Australske købere af firmaets computerudstyr i denne dag besøge den første Applebutik på kontinentet.



Nyt legetøj fremvist i Tokyo I Japans hovedstad Tokyo fremviste en lang række udviklere og firmaer i denne uge det nyeste indenfor højteknologisk legetøj på Tokyo Toy Fair. Var det noget med en humanoide, en videoptager til børn, eller måske et komplet karaoke-anlæg på syv gange syv centimeter?



Gadgets i New York Også New York var der på Digital Downtown fokus på nye aparater. Men her var det gadgets, elektronisk legetøj til voksne det handlede om. En af de fremviste teknologier var trådløs strøm.



Se ugens højdepunkter:

(Video er blevet fjernet)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere