Artikel top billede

BiBoB: Der er lukket for investorer

Frank Rasmussen, stifter af mobilselskabet BiBoB, er ikke, som det ellers fremgår i medierne, interesseret i investorer udefra. "Der er lukket, vi skummer selv fløden," siger han.

"Nej, vi søger ikke investorer til vores projekter, det er Børsen, der har misforstået noget," siger Frank Rasmussen, stifter af og chef for mobilselskabet BiBoB.

I artiklen Investorer skeptiske overfor BiBob-bejleri, henviser Frank Rasmussen til, at han mangler en investor, der kan "repræsentere os i Hugo Boss-jakkesæt, for ellers får de bare Frank i T-shirt."

"Men det var overhovedet ikke BiboB, jeg snakkede om, men derimod vores internationale eventyr med salg af afregningssystemer integreret på SIM-kort," siger Frank Rasmussen.

Aftale med kortproducent

Han har indgået en aftale med den danskejede producent af betalingskort, SIM-kort og andre plastickort DZ Cards i Thailand om at sælge afregningsløsninger til mobiltelefoni.

"I modsætning til de fleste andre serviceproviders har vi selv udviklet en stribe sofistikerede softwareprogrammer fra bunden, heriblandt en afregningsløsning," siger Frank Rasmussen.

Indtjeningen på en afregningsløsning eller 'billing solution' hentes ved, at en teleoperatør afregner med et gebyr per kunde per måned for brug af løsningen.

Scorer en del af kagen

Aftalen med DZ Cards går ud på, at DZ producerer kortene med afregningsløsningen integreret på SIM-kortet og efterfølgende får en del af omsætningen, når teleoperatørerne køber løsningen.

"Når vi sælger til de store teleoperatører, så skal der mere forkromede folk til end mig, og det er der, vi har brug for et 'jakkesæt' til at repræsentere os udadtil – ikke i forhold til BiBob. Der er investorerne på plads, og vi skal nok selv skumme fløden," siger Frank Rasmussen.

Lukket for nye kunder

Ifølge tele-iværksætteren går salget af den egenudviklede afregningsløsning til serviceproviders godt. Så godt, at det først kan komme på tale at tage nye kunder ind "sidst på året".

Frank Rasmussen vil hverken sige noget om hvilke eller hvor mange kunder, han har til sin afregningsløsning eller hvor stor omsætning og eventuel fortjeneste, der er på produktet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere