Artikel top billede

(Foto: Novo Nordisk Pressemateriale)

Ny formand: Simcorp fortsætter i samme spor

Den nye bestyrelsesformand for Simcorp, Jesper Brandgaard, vil ikke ændre markant på sin rolle i forhold til den tidligere formand, Steen Rasborg. Strategien er den samme, siger Jesper Brandgaard.

Ingen ændringer.

Sådan lyder der fra den nye formand for det danske, børsnoterede selskab, Simcorp, Jesper Brandgaard, efter selskabet har skiftet ud på formandsposten i bestyrelsen.

Jesper Brandgaard er til daglig finansdirektør i Novo Nordisk og bestyrelsesformand i NNIT.

"Der er ikke nogen ændringer i strategien eller udsigterne for selskabet. Jeg har været næstformand i godt ni måneder, så det, at jeg har taget over efter Steen Rasborg var et led i en planlagt succession," siger Jesper Brandgaard til Computerworld.

"Simcorp har en sund vækst, et fantastisk godt produkt og en fokuseret aktivitet ved, at vi kun har Simcorp Dimension som vores hovedprodukt. Vi har fantastisk gode vækstmuligheder ved at sælge produktet til kapitalforvaltere i hele verden."

Han ser gode vækstmuligheder for selskabet både i Europa, i det vestlige USA og i Asien.

Jesper Brandgaard har samtidig heller ikke planer om at varetage formandshvervet markant anderledes end Steen Rasborg, som indtil onsdag har været formand for Simcorps bestyrelse i 14 år.

"Det er den strategi, selskabet har fulgt hele tiden, og den vil vi fortsat følge," siger han.

FORTSÆTTES

To udfordringer for Simcorp

Jesper Brandgaard peger på, at selskabets mål er at blive endnu større, end det er i dag.

"Udfordringen bliver klart ikke kun at være markedsleder på integrerede systemer til kapitalforvaltere i Nordeuropa, men at blive det i hele Europa," fortæller Jesper Brandgaard.

Det skal ske gennem to ting.

Dels er det selskabets plan at ekspandere først i det sydlige Europa, dernæst i Nordamerika og på sigt i Asien.

Og dels skal selskabet fortsat udvikle og forbedre produktet.

Udfordrer-rolle

Bestyrelsesformanden vil heller ikke blande sig i den daglige drift af virksomheden.

"Min rolle som bestyrelsesformand bliver at udfordre de planer som direktionen lægger, men den daglige drift og forslag til strategien vil fortsat komme fra selskabets ledelse, som gør det meget fint. Det vil ikke ændre sig," siger Jesper Brandgaard.

"Det er fortsat ledelsen, der udarbejder planerne, og så udfordrer bestyrelsen dem."




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere