Artikel top billede

Firefox 3.0 udsender beta 2 i næste uge

Mozillas udvikler har meldt den anden beta af Firefox 3.0 klar til interne test. Næste preview af open source-browseren vil blive udsendt inden udgangen af året.

Computerworld News Service: Udsendelsen af Beta 2 er foreløbigt programsat til 21. december, fortæller Mike Beltzner, Mozillas interface designer, i et indlæg på virksomhedens blog.

”Hvis alt går godt i testperioden vil Firefox 3 Beta 2 blive udsendt 21. december. Man kan følge vores fremskridt på Firefox 3 Beta 2 Release Checklist," skriver Mike Beltzner.

Mozilla udsendte Beta 1 20. november, og dagen efter udtalte Mike Schroepfer, virksomhedens chef for engineering, at målet var at få en ny beta ud inden udgangen af 2007.

På fredag afholder Mozilla en af sine ”all comers”-testdage, hvor frivillige bliver bedt om at køre betaen gennem en række stress-tests.

Stadig visse fejl

Der er nogle fejl i Beta 1, men ifølge meddelelser på mozilla.dev.planning.forum er de ikke blevet rettet i den nyeste preview.

Sidste fredag efter de sidste fem fejl, der stod i vejen for Beta 2, var løst, gav Mike Schroepfer grønt lys, selvom andre mente, at man burde tilbageholde koden, indtil tre problemer mere var løst.

”Nej, det er noget skidt, hvis den kommer tilbage, men jeg vil ikke blokere den,” sagde Mike Schroepfer med reference til en fejl, der er relateret til side-certifikater, der kan få Firefox til at bryde sammen.

Ingen af de tre fejl var karakteriseret som rettet i Mozillas fejlsporingsdatabase og management-værktøj Bugzilla tirsdag, men mindst to andre patches sneg sig ind inden deadline.

Mozilla vil også lave tiltag, der svarer til lignede tiltag sidste måned, hvis bloggere eller reportere linker til serveren, der hoster ”nightly builds”-koden, der opdateres dagligt og primært bruges af udviklere og testere.

Oversat af Mille Bindslev




IT-JOB

Queue-it ApS

Team Lead Engineering

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Delivery Manager

De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland (GEUS)

IT-systemadministrator søges til GEUS
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere