Net-kæreste a la doggy-style foretrækkes

Nyt dating-site for hundeelskere går snart i luften, så de kan komme en tur i skoven.

Hvorfor ikke springe over, hvor gærdet er lavest på livets store agility-bane?

På Danmarks nye datingsite Hundedates.dk er der i hvert fald én ting, som kærestesøgende ikke behøver at bruge tid på at finde ud af om hinanden.

Det er, om der også er plads til hunden, for det er der.

Som det elskelige centrum i mange hundeejeres liv, er vor firbenede ven selve udgangspunktet for meningsfuldt samvær med ligesindede.

Det kan udvikle sig til regulært kæresteri og fælles kødben, men det kan også være, at man bare har lyst til at dele søndagsskovturen med andre, der også altid har en lille plasticpose med i lommen.

To hvide og en rød

Hundedates.dk er stiftet af Carina Bahne og Annie Hedegaard fra Ringsted, som selv ejer tre hunde, henholdsvis to hvide og en rød.

De lover, at hundedating-hjemmesiden også vil bidrage med tips fra dyrlægen om mad og pleje.

På siden vil der også være oplysninger og vurderinger af områder, hvor det er særligt godt at gå tur med hunden, ligesom forskellige træningssteder, hundekurser og hundebøger vil blive omtalt og anmeldt.

"Målet er, at Hundedates.dk bliver Danmarks bedste hundesite og et levende, seriøst tilbud til alle hundeintereserede, kærestesøgende eller bare hundenysgerrige," udtaler Annie Hedegaard.

Det er ikke et krav, at man selv skal eje en hund, for at være med på hundedatingsitet.

Men man skal nok ikke lide alt for meget af allergi, hvis man vælger at hoppe med op i kurven.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere