Formand anklager styrelse for domæne-nøl

IT - og Telestyrelsen har skabt unødvendig usikkerhed hos 21 medarbejdere hos DK-hostmaster, der ikke har vidst, om de har været købt eller solgt.

Dansk Internet Forum, der ejer DK Hostmaster, kritiserer IT - og Telestyrelsen for at skabe usikkerhed hos dets personale.

Formand Mads Bryde Andersen fra Dansk Internet Forum er utilfreds over, at ansatte hos DK Hostmaster siden 2005 ikke har været klar over, hvad der skete, hvis firmaet tabte udbudet.

Først i juni har styrelsen nemlig taget stilling til de interne forhold hos DK Hostmaster og bedt om en række oplysninger.

"Det er nu mere end to år siden, at domæneloven blev vedtaget, og dermed også to siden,disse spørgsmål kunne være stillet. I mellemtiden har DIFO befundet sig i en venteposition, som har vanskeliggjort planlægningen af langsigtede projekter. Hertil kommer den usikkerhed, medarbejderne i DK Hostmaster befinder sig i med uvisheden om, hvorvidt man i bogstaveligste forstand er købt eller solgt" skriver formanden i et brev til styrelsen.

Medarbejderne har været usikre på, om de ville følge med over til den part, der vinder det kommende udbud.

Ånde lettet op.
Efter mange måneders usikkerhed siden 2005 kan medarbejderne imidlertid ånde lettet op.

Udbudet vil blive betragtet som virksomhedsoverdragelse og derfor vil den kommende administrator af .dk-domæner skulle overtage medarbejderne fra DK- Hostmaster.

Det møder tilfredshed hos Mads Bryde Andersen.

"Det er mit håb, at styrelsen nu vil give denne sag den opmærksomhed, den kræver – og som jo var hele grundlaget for lovreformen fra 2005" siger han.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere