Kort nyt: Børsnotering, SAP, WM-data

Euroinvestor.dk vil børsnoteres. Dansk Supermarked vælger SAP. WM-data sælger Caran til JCE Group.

Euroinvestor.dk vil børsnoteres

Selskabet Euroinvestor.com, der står bag den danske investorportal Euroinvestor.dk, har besluttet at gå på børsen for at styrke kapitalgrundlaget. "Vi har i ledelse og bestyrelse drøftet, hvordan det store potentiale kunne udnyttes, og er enige om, at en notering på Københavns Fondsbørs er den rigtige måde at skabe det fornødne kapitalgrundlag til fortsat vækst," siger bestyrelsesformand og medstifter af Euroinvestor, Søren Alminde.

Dansk Supermarked vælger SAP

Dansk Supermarked har valgt SAP Financials fremfor Oracle og andre leverandørers ERP-løsninger til at stå for den finansielle styring af koncernens seks supermarkedskæder Netto, Bilka, Føtex, Salling, Tøj & Sko og A-Z. "SAP er den dominerende spiller i Europa og specielt i Danmark. Derfor var det naturligt for os at vælge SAP Financials," mener Kurt Roland Andreassen, der er ERP Program Manager hos Dansk Supermarked.

WM-data sælger Caran til JCE Group

WM-data, som er en del af LogicaCMG koncernen, har solgt sin design- og produktudviklingsvirksomhed Caran. Køber er den svenske koncern JCE Group, som erhverver Caran for et beløb på ca. 320 millioner kroner. Carans omsætning var i 2006 på 609 millioner kroner. Salget afsluttes primo juni, hvor 950 medarbejdere overgår til JCE Group.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere