Torsdagens aviser om it

Internetannoncer eksploderer. Vækstfonden vil øge investeringer i miljøteknologi. Terma tæt på magten i USA. For ringe it-støtte til transportbranchen. Styr på døden - på nettet. TDC's ejer: Vi havde ingen kontrol med Dyremoses lønpakke.

Internetannoncer eksploderer

Annoncering via internettet er i voldsom vækst. I Danmark bekræfter Torsten Lehrman, printdirector hos mediebureauet Mediaedge:CIA, at internetannoncer også udvikler sig voldsomt herhjemme. En vækst på 45 procent fra 2005 til 2006 - og han forudser en tilsvarende vækst i 2007. (Børsen)

Vækstfonden vil øge investeringer i miljøteknologi

Flere iværksættere inden for miljøteknologi, også kaldet cleantech, skal drives ud af forskningsmiljøerne og eksisterende virksomheder, lyder det fra Vækstfonden, der ser stort venturepotentiale herhjemme i de kommende år. (Børsen)

Terma tæt på magten i USA

Terma, den danske producent af militærteknologi til blandt andet det kommende jagerfly Joint Strik Fighter, har fået kontor i Crystal City og er nabo til Pentagon, det amerikanske forsvarsministerium. (Børsen)

For ringe it-støtte til transportbranchen

Hos it-rådgivningsfirmaet Solution finder i Aalborg har man kigget på listen over it-udstillere på Transport 2003 og sammenlignet med listen for i år - o der er ikke mange gengangere. "De store it-udbydere er kun på banen i en kort periode, og dert skyldes hovedsageligt, at de kræver et højere prisniveau, end branchen vil betale," siger direktør Claus Jensen fra Solution Finder. (Erhvervsbladet)

Styr på døden - på nettet

Fra i dag kan du tegne livstestamente online. Spredt politisk begejstring for idéen. Etisk Råd kalder det "unødvendigt." Den nye mulighed kommer på initiativ fra indenrigs- og sundhedsminister Lars Løkke Rasmussen (V). Han har efter eget udsagn lært af online-erfaringerne på organdonorområdet, hvor den hurtige adgang til at melde sig har medført kraftig vækst i antallet af donorer. (Politiken)

TDC's ejer: Vi havde ingen kontrol med Dyremoses lønpakke
Kurt Björklund, den stærke mand i kapitalfonds-konsortiet bag TDC, lægger overraskende afstand til telekoncernens nyvalgte formand Henning Dyremoses gigantiske lønpakke, da han trådte tilbage som topchef i selv samme koncern 31. oktober sidste år. "Vi vil aldrig gøre det igen," siger Kurt Björklund i et interview med Berlingske Tidende. (Berlingske Tidende)

Få automatisk dagens avisresumeer sendt til din indbakke hver morgen. Opret dig som bruger på Computerworld.dk og sæt "Dagens aviser om it" på overvågning med Computerworld Nyhedsovervågning.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere