Vodafone runder 200 millioner kunder

Britiske Vodafone runder 200 millioner kunder. Selskabet forventer yderligere vækst i Mellemøsten og Østeuropa, mens det står sløjere til på det vesteuroopæiske marked.

Verdens største mobil-selskab, Vodafone, runder 200 millioner kunder, efter selskabet har haft organisk vækst på 1,6 procent i selskabets tredje regnskabs-kvartal.

Ved udgangen af 2006 havde Vodafone 198,6 millioner kunder, inklusive 13,6 millioner 3G-kunder.

Dette tal er i løbet af januar steget med et par millioner, så det samlede tal altså nu har rundet de 200 millioner, skriver Financial Times.

- Det tog os 15 år at hente de første 100 millioner kunder og altså kun fem år at hente de næste 100 millioner. Der er god momentum for tiden, lyder det fra topchef Arun Sarin til Financial Times.

Vodafone overvejer for tiden at købe indiske Hutchison Essar i en gigantisk handel til mere end 115 milliarder kroner.

Østeuropa vækster

Vodafones bud vil dog ifølge Arun Sarin alene handle om en vurdering af, hvorvidt selskabet aktionærer kan få noget for pengene på længere sigt.

Vodafone har især haft vækst i blandt andet Østeuropa, mens det vesteuropæiske marked fortsat er "udfordrende".

Der har været vækstendenser i blandt andet Italien, Storbritannien og Tyskland, men resultatet har alligevel været negativt på grund af faldende priser.

Selskabet vurderer, at den såkaldte EMAPA-region - Østeuropa, Mellemøsten og Asien - har stort vækstpotentiale.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere