Torsdagens aviser om it

Galmond haler stik hjem. Teleselskaber tror på billigere udlandsopkald. TDC baner vejen for elselskaber.

Galmond haler stik hjem

Finansmanden Jeffrey Galmond har vundet en vigtig delsejr ved retten i Bermuda. Her afgjorde højesteret nemlig, at danskeren må fortsætte den juridiske kamp mod den russiske milliardær Mikhail Fridman. Vinderen af kampen får ejerskabet af 25,1 procent af aktierne i Ruslands tredjestørste mobilselskab Megafon. (Børsen)

Teleselskaber tror på billigere udlandsopkald

Teleselskaberne trækker vejret igen, efter at EU’s ministre valgte ikke at diktere priserne for at ringe til udlandet. Samtidig er selskaberne sikre på, at forbrugerne snart vil kunne mærke, at der slås hårdt ned på, hvad selskaberne afregner mellem hinanden. Ifølge TDC's Mads Middelboe betyder det, at selskaberne nu endelig kan konkurrere på vilkår, hvor selskaberne stadig kan tjene penge. Han har ikke noget bud på hvor meget prisen vil falde. (Berlingske Tidende)

TDC baner vejen for elselskaber

Elselskaberne takker nu telekæmpen TDC for at bane vejen for selskaberne fibernet med lynhurtige tripple-play forbindelser gennem samme stik. Takken kommer efter onsdagens bredside fra TDC, hvor administrerende direktør i TDC, Kim Frimer, udtrykte forargelse over, hvad han mener er ”spild af penge” fra elselskaberne side. Især takker elselskaberne for TDC’s massive markedsføring af en løsning til ni kroner om måneden, som Dansk Energis Christian Berg kalder for ”smalbånd.” (Berlingske Tidende)

Få automatisk dagens avisresumeer sendt til din indbakke hver morgen. Opret dig som bruger på Computerworld.dk og sæt "Dagens aviser om it" på overvågning med Computerworld Nyhedsovervågning.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere