Tirsdagens aviser om it

Bryllupsfiasko i Las Vegas. Uddannelsen man ikke taler om. TDC fanget i erotik-klemme. Dansk callcenter for USA's spansktalende. Dansk RFID i Canada. Flere børn får mobbe-sms'er. Olicom udsætter igen sit regnskab.

Bryllupsfiasko i Las Vegas

Bryllupsplanerne skulle have været lanceret på et pressemøde i Las Vegas i januar 2007. Men kort efter at invitationerne var sendt ud, har partnerne opgivet og er gået fra hinanden. Med andre ord: IT-Branchen og Branchen Forbrugerelektronik dropper fusion. (Børsen)

Uddannelsen man ikke taler om

Multimediedesignernes uddannelse på to år er i skudlinjen, selvom arbejdsløsheden er nul. Uddannelsen, der udbydes af Odense Tekniske Skole og Tietgenskolen i fællesskab og 14 andre steder i landet, er netop under beskydning for at være for kort. (Børsen)

TDC fanget i erotik-klemme

Intern strid blandt indholdsleverandørerne af erotik på mobiltelefoner tvinger nu teleselskaberne til at slå hårdt ned på branchens brodne kar, og det kan endegyldigt spolere TDC's mulighed for at skrue op for erotik-offensiven. (Børsen)

Dansk callcenter for USA's spansktalende

43-årige Morten Nygart fra it-firmaet T26 har fået IFU (Industraliseringsfonden for Udviklingslandene) og Nicaraguas regering med på et dansk-baseret og spansk-specialiseret kontaktcenter i Managua. Mellemamerikanerne har indført nye softwarevenlige love og givet T26 skattelempelser 10 år frem. (Børsen)

Dansk RFID i Canada

Den danske it-virksomhed Lyngsøe Systems har oprettet et nyt testcenter for RFID i Toronto i Canada. Centeret skal hjælpe nordamerikanske producenter og forhandlere med at leve op til de skrappe krav, der stilles til produktions- og lagerstyring, der kommer fra de store detailhandelskæder, restaurationskæder og det amerikanske forsvarsministerium. (Børsen)

Flere børn får mobbe-sms'er

Antallet af børn, der har prøvet at blive mobbet over mobilen, vokser. 13 pct. af eleverne i 5. klasse har fået mobbe-sms'er. Det viser tal fra Børnerådets undersøgelse "Portræt af en 5. klasse," hvor et panel af 1.100 elever i 5. klasse bl.a. er blevet spurgt om mobning. I 2004 oplyste under fem pct. af eleverne i panelet, at de var blevet mobbet via sms. "Den nye undersøgelse viser, at det, vi kalder telemobning, er kommet for at blive. Telefonen er jo et vidundermiddel for mobbere," siger Søren Gade Hansen, sekretærmedarbejder i Børnerådet. (Urban)

Olicom udsætter igen sit regnskab

Olicom mangler stadig penge, og forhandlingerne med en mulig investor er "uafsluttede." Derfor udsætter selskabet igen offentliggørelsen af sin kvartalsrapport. Denne gang er regnskabet udsat til 7. december. Regnskabet udsættes, fordi Olicom ikke vil værdisætte sine aktiver og passiver før finansieringsforholdene er på plads. (Berlinske Tidende)

Få automatisk dagens avisresumeer sendt til din indbakke hver morgen. Opret dig som bruger på Computerworld.dk og sæt "Dagens aviser om it" på overvågning med Computerworld Nyhedsovervågning.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere