Mac OS X v10.2 er på gaden

Det nyeste styresystem fra Apple har ny chat-service, mail-klient med bedre spam-filter, QuickTime 6 med understøttelse af MPEG-4, hurtigere grafik og meget mere.

Nyhed

Apple har lanceret en opdateret version af Mac OS X. Styresystemet med kodenavnet Jaguar har fået det officielle navn Mac OS X v10.2.

Blandt nyhederne er et chat-program ved navn iChat, der er kompatibelt med AOL Instant Messenger. I iChat kan beskeder fra vennerne for fremvises i talebobler og med billeder af afsenderen.

E-mail-programmet Mail har fået forbedret spam-filter og søgefunktion, og der er kommet en ny og større adressebog til.

Medieafspilleren QuickTime 6 med understøttelse af video i formatet MPEG-4 er også nyt, og ligeså er et program ved navn Inkwell til håndskrift-genkendelse.

Filfremviseren Finder har fået bedre søgefunktioner, og konfigurationen i forbindelse med netværkstilslutning - også med IPv6 - er blevet nemmere.

En grafikteknologi ved navn Quartz Extreme bruger OpenGL til at give bedre grafikydelse, både ved 2D, 3D og QuickTime-grafik. Understøttelsen af OpenGL er generelt blevet bedre i Mac OS v10.2.

Styresystemet koster 1.299 kroner. Hvis man har købt en ny Mac efter den 17. juli, kan man opgradere til Mac OS v10.2 for 159 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere