Fire fejl-fix fra Microsoft

Microsoft udsender fire patches til fejl, hvoraf to betegnes som kritiske. Det drejer sig om SQL Server 2000 og Windows Media Player.

Indhold

Microsoft har udsendt patches til fire fejl i firmaets software, hvoraf de to betegnes som kritiske, mens de andre to er knap så farlige.

Den første af de kritiske fejlrettelser berører SQL server 2000. Det er muligt at afvikle flere virtuelle SQL Server-installationer på en maskine, og hertil findes en opslagstjeneste, som klienterne kan benytte til at finde de portnumre, som de virtuelle servere lytter på. Fejlen befinder sig i denne opslagstjeneste.

Der er tale om tre fejl, hvor de to første er buffer overruns, som kan sætte angribere i stand til at afvikle vilkårlig kode.

En tredje fejl giver mulighed for Denial-of-Service angreb. Fejlrettelsen kan downloades hos Microsoft.

Den anden kritiske fejlrettelse berører Windows Media Player. Der er tale om en opdatering af en tidligere såkaldt kumuleret fejlrettelse fra den 26. juni, hvor Microsoft kom til at udelade en enkelt opdatering.

Fejlrettelsen samler en række tidligere patches til Windows Media Player 6.4, 7.1 og Windows Media Player for Windows XP.

En af rettelserne berører en fejl, som kan sætte angribere i stand til at afvikle kode på brugerens maskine, men det forudsætter, at brugeren lokkes ind på en specielt udformet webside.

I den udsendte bulletin har Microsoft været så uheldig at komme til at linke til en forkert side, mens den rigtige side med fejlrettelsen og mere information findes her.

De to sidste og knap så farlige fejl berører Exchange Server 5.5 og en kumulativ rettelse til SQL Server 2000 Service Pack 2.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere