Kort nyt fra it-verdenen

Webunion solgt til It2Business. Microsoft uddeler priser til danske partnere. Microsoft hæver dividende med seks øre. TDC-konkurrencesag smuldret på fodfejl. A.P. Møller bøvler stadig med it-problemer.

Webunion solgt

Webhotellet Webunion som sidste år var i retten med B-one i forbindelse med en strid om bannerreklamer er solgt til firmaet It2business, fortæller fungerende direktør Mikkel Skipper. Den nye ejer er David Skipper Christensen, som tiltræder om 14 dage og er Mikkel Skippers fætter. I forbindelse med overtagelsen lægges webhotellet om, og dropper samtidig muligheden for telefonsupport. Firmaet ved samtidig neddrosle hosting for virksomheder og koncentrere kræfterne på privatmarkedet.

Microsoft uddeler priser til danske partnere

Microsoft uddeler ved en reception 10. oktober en række priser til i alt 12 danske partnere i det årlige Partner Awards. Vinderne tæller ScanNet, VisionPeople, Ementor, Creuna, Atea, SHG, Conzern, WM-data, Columbus IT Partner, Netcompany, IT Support Gruppen og Thy:

Microsoft hæver dividende med seks øre

Microsoft hæver udbetalingerne per aktie per kvartal med en cent eller omkring seks øre, så selskabet fremover vil udbetale 10 cent eller omkring 60 øre per aktie per kvartal til aktionærerne. Dermed kommer dividenden op på samme niveau som Intels. Andre store teknologi-selskaber som Apple og Dell udbetaler slet ikke udbytte til aktionærerne.

TDC-konkurrencesag smuldret på fodfejl

TDC kan fortsætte med at opkræve forudbetaling fra konkurrerende teleudbydere på grund af en fodfejl. Ifølge Berlingske Tidende har Konkurrenceankenævnet afvist sagen, som Konkurrencestyrelsen har anlagt, fordi sagen ikke var belyst godt nok. Konkurrencestyrelsen vil nu overveje, hvordan det kan gøres bedre næste gang.

A.P. Møller bøvler stadig med it-problemer

A.P. Møller-Mærsk har endnu ikke fået styr på de it-problemer, der har plaget selskabet i et stykke tid og som har kostet dyrt på bundlinien. Ifølge Financial Times erkender direktør i Maersk Line, Eivind Kolding, at it-systemerne fortsat volder problemer.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere