Tirsdagens aviser om it

Innovation ud over alle grænser. Innovation vejen til digital færdsel. TDC udvider IP-tv-satsning. Aktiehandel dobbelt så dyr hos storbanker. Bødekrav mod netfirma.

Innovation ud over alle grænser

Danmarks Eksportråds tre måneder gamle innovationscenter i Silicon Valley ved San Fransisco får ikke lov at være enebarn ret længe. Eksportrådet planlægger at åbne to nye innovationscentre næste år og tre nye centre i 2008. Centrene skal placeres i Boston, Houston, Tokyo og London. (Børsen)

Innovation vejen til digital færdsel

Færdselsstyrelsen og it-virksomheden CSC har indledt et innovations-samarbejde, som over et struktureret forløb på fem uger mentalt vender totalt op og ned på samtlige arbejdsgange i statsinstitutionen, som med 90 årsværk blandt andet håndterer de nødvendige tilladelser til 6.000 godsvognmænd og 850 busvognmænd hvert år. (Børsen)

TDC udvider IP-tv-satsning

Med millioninvesteringer i nyt udstyr forventer TDC at kunne åbne for anden generation af tv over internettet, IP-tv til december. TDC satser på at komprimere billeder ved hjælp af MPEG4-standard. (Børsen)

Aktiehandel dobbelt så dyr hos storbanker

Storbankerne er dobbelt så dyre som internetmæglere, når man handler aktier på internettet. Det skyldes udgifter til rådgivning, siger bankerne, men det afvises af Dansk Aktionærforening. (Børsen)

Bødekrav mod netfirma

Fødevareregionen i Århus har bedt politiet om at præsentere firmaet Sublimsport for en bøde på mindst 730.000 kroner for massive brud på fødevarelovgivningen. Sublimsport sælger via en meget populær dansk og international hjemmeside blandt andet slankemidler og muskelopbyggende produkter, der ifølge danske myndigheder kan sundhedsskadelige. (Morgenavisen Jyllands-Posten)

Få automatisk dagens avisresumeer sendt til din indbakke hver morgen. Opret dig som bruger på Computerworld.dk og sæt "Dagens aviser om it" på overvågning med Computerworld Nyhedsovervågning.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere