Torsdagens aviser om it

Minister: Bredbånd til alle om få år. Ikke en lyd om GN Resound. Spammail forklædt som billeder. Novos it-selskab får nyt domicil. Trådløst net for en femmer.

Minister: Bredbånd til alle om få år
Som sandsynligvis det første land i verden vil Danmark om ganske få år kunne tilbyde bredbånd til alle, uanset hvor de bor, lover videnskebsminister Helge Sander. Det er de såkaldte multiplexere, som skal bruges til at levere digitale tv-signaler, som også vil kunne sikre bredbåndsforbindelse til internet. (Berlingske Tidende)

Ikke en lyd om GN ReSound

Efter at GN Store Nord i går aflagde halvårsregnskab, står GN ReSounds skæbne stadig hen i det uvisse. Der er angiveligt en række interesserede købere til verdens fjerdestørste producent af høreapparater. Men den nuværende ejer GN Store Nord ønsker ikke på nuværende tidspunkt at udtale sig om, hvem der tales med, hvem der ikke tales med eller om, hvordan processen i det hele taget forløber. (Berlingske Tidende)

Spammail forklædt som billeder

Mængden af spam, der indeholder et billede i stedet for tekst, er steget med 300 procent hen over sommeren. Irriterende for internetbrugerne, men for det danske sikkerhedsfirma Spamfighter betyder det masser af nye kunder. (Politiken)

Novos it-selskab får nyt domicil

Novo Nordisk it-selskab NNIT flytter til et nybygget domicil i Søborg i udkanten af København i løbet af godt et år. Hovedsædet på 6.000 kvadratmeter skal huse 400 medarbejdere og har en forventet salgspris på 125 millioner kroner. (Børsen)

Trådløst net for en femmer

It-fagforeningen Prosa har taget det første skridt til at gøre København til en trådløs internet zone, hvor alle kan logge på med computeren for en minimal startbetaling. Den første sender er allerece etableret i Fælledparken. Det næste bliver Ørstedsparken, og så håber foreningen på at flere vil være med i det elektroniske netværk, hvor selve arkitekturen ér designet. (Dato)

Få automatisk dagens avisresumeer sendt til din indbakke hver morgen. Opret dig som bruger på Computerworld.dk og sæt "Dagens aviser om it" på overvågning med Computerworld Nyhedsovervågning.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere