Microsoft dropper Virtual PC til Mac

Hård konkurrence får softwaregiganten Microsoft til at lukke og slukke for udviklingsplanerne af en ny version af programmet Virtual PC til Intelbaserede Mac-computere.

Hård konkurrence får Microsoft til at droppe planerne om at frigive en ny version af programmet Virtual PC til de Intel-baserede Apple-computere.

Det sker efter, at to procent af Apple-maskinerne nu er i stand til at køre både OS X og Microsoft Windows.

Apple har allerede frigivetet dual-boot værktøjet Boot Camp som gratissoftware, og dette program bliver implementeret i Apples kommende styresystem OS X Leopard.

Skal genstartes

Men Boot Camp tillader kun et enkelt styresystem at køre på maskinen af gangen. Vil man bruge det andet installerede system, er man nødt til at genstarte maskinen.

Microsoft har i forvejen tabt markedsandele på virtualiseringsmarkedet til konkurrenterne WMware og Open Source udvikleren XenSource.

Ifølge Microsoft vil beslutningen om at stoppe udviklingen at Virtual PC ikke få indflydelse på udviklingen af en ny version af Office til Mac.

Firmaet kan dog endnu ikke oplyse en dato for lanceringen af programmet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere