Dansk net-oplæsning eksporteres til Norge

Softwaren bag den danske net-oplæsningstjeneste Adgangforalle.dk eksporters nu til Norge, hvor Oslo-virksomheden VoiceAsp har skudt penge i løsningen, der har 45.000 danske brugere.

Den danske net-oplæsningssucces Adgangforalle.dk eksporters nu til Norge. Det er Oslo-virksomheden VoiceAsp, der har valgt at basere en norsk oplæsningsservice for læsesvage på den danske software.

- Der har været interesse fra flere lande, og vi har et ønske om at få udbredt og udnyttet vores software til en bredere målgruppe, så vi glæder os over, at de nu har taget den til sig i Norge, siger projektleder Christian Hjulmand.

Han tilføjer, at aftalen samtidig sikrer en mindre indtægt til Adgangforalle.dk, der drives af Specialskolen for Voksne i Vendsyssel og har flere end 45.000 brugere i hele landet.

Adgangforalle.dk står for cirka 2,3 millioner oplæsninger for læsesvage om året.

Løsningen fungerer ved hjælp af en klientsoftware fra Adgangforalle.dk, der benyttes til at markere en tekst på eksempelvis en hjemmeside. Teksten sendes til serverløsning hos Adgangforalle, hvor den bearbejdes med talesyntesen, så lyden umiddelbart kan returneres til brugeren.

I Norge bliver løsningen tilgængelig via Adgangforalle.no, oplyser Christian Hjulmand. Udover den tekniske løsning fra Danmark baseres den på talesyntese på norsk leveret af svenske AcapelaGroup.

Bag den norske version af Adgangforalle står VoiceAsp, der blandt andet har udviklet en telefonavis til Norges Blindeforbund.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere