Capgemini snupper 77 TDC-folk

Hos TDC skal 77 medarbejdere fra juli være forkontor for et skalerbart indisk it-hold under Cap Gemini, som bliver deres ny arbejdsgiver. Cap Gemini giver to års jobgaranti.

Fra sommer vil der stå Cap Gemini som afsender på lønsedlen til 77 nuværende TDC-folk.

1. juli bliver de nemlig overtaget af Cap Gemini på grund af en stor fire-årig outsourcing-aftale, som TDC og Cap Gemini netop har indgået.

De 77 medarbejdere skal rent fysisk blive hvor de er, så længe de arbejder på TDC’s systemer, men overgår på papiret til Capgemini med uændrede arbejdsvilkår og en jobgaranti på to år.

Udvidelse

Outsourcing-aftale er en udvidelse af en lignende kontrakt, der blev indgået for et års tid siden.

De 77 medarbejdere arbejder primært med billing- og kundesystemer. De skal fremover være en slags forkontor for et skalerbart hold af it-eksperter i Indien.

Gennem Capgeminis Rightshore-apparat skal holdet arbejde på udvikling af systemer hos TDC.

Det fortæller Jørgen Jakobsen, koncern it-direktør i TDC.

Skal udvikle ordresystemer

- De kommer især til at arbejde på det store Amdocs-baserede kundeordresystem til mobilforretningerne, siger Jørgen Jakobsen.

Når TDC vælger Capgemini, skyldes det nemlig, at telegiganten med aftalen får adgang til Capgeminis store Rightshore-apparat.

Capgemini har på denne måde mulighed for at udvide og skalere de eftertragtede Amdocs-ressourcer for TDC i Indien, fortæller Jørgen Jakobsen.

Men valget af outsourcing-løsningen skyldes også, at det er blevet sværere at få fat i de bedste it-folk.

Skarp konkurrence

- Vi er jo i skarp konkurrence med Microsoft, de store konsulenthuse og andre internationale it-virksomheder. Det giver jo et ekstra incitament til at indgå denne aftale, som giver adgang til et set-up i Indien, hvor der er masser af mennesker som kan arbejde med disse systemer.

Med aftalen overdrager TDC udviklingen af alle mobilsystemer til Capgemini.

TDC beholder dog alle vitale udviklingsfunktioner til kerneforretningerne, fortæller Jørgen Jakobsen.

TDC ønsker ikke at oplyse, hvad aftalen koster. Men der er tale om en væsentlig udvidelse af den hidtidige aftale med Capgemini, fortæller Jørgen Jakobsen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere