Mandagens aviser om it

Branchekritik af universitetsreform. Offentlige digitale løsninger skal være fælles. Skræddersyede Bluetooth-reklamer til kundemobiler. Kraks Forlag i salg

Branchekritik af universitetsreform

Den samlede it-branche frygter, at de nye it-universiteter vil blive kvalt hvis videnskabsminister Helge Sanders(V) reformtanker på universitetsområdet bliver til virkelighed. Planen er, at hver region skal have et universitet, og at det samlede antal mindskes ved administrative fusioner. Dermed er den nødvendige nyuddannede arbejdskraft i fare, mener branchen. (Berlingske Tidende)

Offentlige digitale løsninger skal være fælles

Fælles offentlige digitale løsninger er vejen frem. Så undgår man at opfinde den dybe tallerken flere gange, siger Økonomistyrelsens nye direktør Charlotte Münter. Hun mener at udfordringen ved digitale løsninger er at huske kunderne, så de også får glæde af de er smarte løsninger. (Berlingske Tidende)

Skræddersyede Bluetoothreklamer til kundemobiler

Blip Systems er klar med et system der gør det muligt at skræddersy reklamer via Bluetooth direkte til kundernes mobiltelefoner. Systemet ventes at kunne finde anvendelse i alt fra indkøbscentre til teatre. Blip Systems er etableret af ni tidligere Ericsson-medarbejdere, som for tre år siden købte et projekt hos den tidligere arbejdsgiver og videreudviklede det.
(Børsen)

Kraks Forlag i salg

Kraks Forlag, som udover Kraks Blå Bog blandt andet også er udgiver af søgetjenesten Krak.dk, skifter måske ejer. Købsprisen ventes at løbe op i en halv milliard kroner. Firmaet er ikke aktivt sat til salg, men har modtaget tilbud, siger Klavs Olsen, bestyrelsesformand i Kraks Fond som ejer forlaget. (Morgenavisen Jyllands-Posten)

Få automatisk dagens avisresumeer sendt til din indbakke hver morgen. Opret dig som bruger på Computerworld.dk og sæt "Dagens aviser om it" på overvågning med Computerworld Nyhedsovervågning.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere