Det blev ikke et Canon-år i Herning

Canon-forhandleren Partner Herning, der blev kendt, da selskabet i slutningen af 2004 på dramatisk vis skiftede fra Xerox til Canon, går tilbage i sit første år som storforhandler af Canon-produkter

Uenighed om kanalstrategien og et rigtig godt tilbud fra Canon fik i slutningen af 2004 it-forhandleren Partner Herning til at skrotte samarbejdet med Xerox og i stedet begynde at forhandle Canon.

Efter det første hele år som storforhandler af Canon-produkter er Partner Herning gået tilbage på alle nøgletal undtagen egenkapital og aktiver.

Omsætningen ligger ifølge en pressemeddelelse for tredje år i træk over 100 millioner kroner, men driftsresultatet er halveret, og overskuddet faldet med en tredjedel.

Resultatet før skat landede på 3,3 millioner kroner, mens det i 2004 lå på 5,7 millioner kroner.

Meget tilfreds

Bestyrelsen i Partner Herning har godkendt årsrapporten for 2005 og betegner på trods af tilbagegangen resultatet som "meget tilfredsstillende."

- Det er klart, at et år, hvor vi skifter vores største leverandør, indebærer en lang række arbejdsmæssige udfordringer. Set i det lys forekommer årets resultat meget tilfredsstillende, udtaler administrerende direktør Poul Sand i en pressemeddelelse.

Senest har Partner Herning i marts overtaget 15 serviceteknikere fra Canon og giver sig ved samme lejlighed i kast med serviceringen af Canon-maskiner i Midtjylland.

Teknikerne kom i spil, da Canon Danmark for nylig fyrede en stribe serviceteknikere i København, Århus og Kolding, efter at selskabet kom ud af 2005 med et tocifret millionunderskud.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere