Skandaleramte Mobilpriser.dk har fået ny ejer

Mobilpriser.dk er solgt til selskabet Mobile Media Scandinavia. Overtagelsen er angiveligt sket umiddelbart før en 44-årig medejer af Mobile er blevet fængslet for trusler på livet mod en konkurrent.

Selskabet Mobile Media Scandinavia har overtaget selskabet Mobile, der står bag Mobilsiden.dk, Mobildebat.dk og Mobilpriser.dk.

Overtagelsen er angiveligt sket den 15. februar og dermed før en 44-årig medejer af selskabet Mobile blev anholdt mistænkt for trusler på livet mod en konkurrent, der på hjemmesiden Mobilpriser.dk havde underbudt ham.

Mobilsidens oprindelige stifter John G. Pedersen er udnævnt som direktør i selskabet af den nye ejerkreds, der ifølge en pressemeddelelse ikke ønsker at stå frem.

Er du selv en del af den nye ejerkreds?

- Det kan ikke udelukkes, siger John G. Pedersen.

Han afviser at kommentere yderligere på spørgsmål om mobil-hjemmesidernes tidligere eller nuværende ejerkreds.

Tidligere ejer tilbage

John G. Pedersen solgte for cirka et år siden rækken af mobil-hjemmesiderne til selskabet Mobile.

Han fortæller til Computerworld, at han efterfølgende har været ansat i selskabet fra september 2005 og frem til den første februar i år - 15 dage før selskabet angiveligt blev solgt til Mobile Media Scandinavia.

Ifølge Erhvervs- og Selskabsstyrelsen er den nye ejer Mobile Media Scandinavia et anpartsselskab ejet af AI Commerce og Eco Agent.

Den nye ejerkreds er ifølge en pressemeddelelse trådt til, fordi den hidtidige ejer Mobile ikke har kunnet finde den fornødne kapital til en planlagt ekspansion af aktiviteterne.

Ifølge John G. Pedersen overvejer man blandt andet at udvide konceptet til det svenske marked.

John G. Pedersen afviser, at det nylige ejerskifte har noget at gøre med den verserende sag, hvor en 44-årig medejer af Mobile ifølge Rigspolitiet har truet en konkurrent på livet, fordi konkurrenten solgte mobiltelefoner billigere end den 44-årige.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere