Tirsdagens aviser om it

Forbrugerne skal teste fødevarer med it. Flere nyheder på vej til TDC-mobiltelefoner. Mediekoncerner i hård kamp om tv til Ipod. Nyt radioprogram om interaktiv markedsføring. Skæbnetime for dansk telemilliardær. IT-ankenævn i modvind.

Forbrugerne skal teste fødevarer med it

20 danske familier skal deltage i forsøgsprojekt om fremtidens stregkoder, der kan fortælle langt mere om fødevarerne end i dag. For eksempel kan stregkoden på en pakke hakket svinekød fortælle, hvilken går grisen er vokset op på, hvor megen medicin den har fået - og så kan forbrugeren også lige få en opskrift. Det er nye digitale stregkoder med indbygget mikrochip, der i løbet af fem til 10 år ventes at afløse du nuværende. Innovation Lab i Århus leder projektet. (Morgenavisen Jyllands-Posten)

Flere nyheder på vej til TDC-mobiltelefoner

TDC Mobil har indgået samarbejde med en stribe aviser, og det betyder, at TDC nu kan tilbyde kunderne at hente nyheder fra de landsdækkende dagblade ned på mobiltelefonen. Den nye aftale omfatter Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og Politiken. (Berlingske Tidende)

Mediekoncerner i hård kamp om tv til Ipod

Salget af den ny iPod med levende billeder samt bærbare medier som Sonys PSP og Nokias mobil-tv skaber et helt nyt mediemarked. Danske mediekoncerner står på spring for at få deres andel af det nye marked. Det viser et rundspørge, som Berlingske Business har gennemført. (Berlingske Tidende)

Nyt radioprogram om interaktiv markedsføring

Nyt radioprogram om mediatrends udsendes alene på nettet. Bag udsendelserne står MSN Danmark og mediabureauet IUM som i en ny trendguide forsøger at give svarene på, hvordan man laver den bedste interaktive markedsføring, kommunikation og reklame. (Berlingske Tidende)

Skæbnetime for dansk telemilliardær

I dag træffer Privy Counsil i London afgørelse i sagen, hvor den danske telemilliardær Jeffrey Peter Galmond kæmper mod en af Ruslands rigeste mænd Mikhail Fridman om en aktiepost på 25 procent i mobilselskabet Megafon, der har en værdi af omkring 15 milliarder kroner. Råderetten over aktieposten ligger hos Fridman, men Galmond mener, at han er blevet franarret aktieposten, som han angiveligt havde forkøbsret til. (Børsen)

IT-ankenævn i modvind

Dansk Handel & Service går til modangreb på tanker om et særligt It-klagenævn som bliver dyrt at drive og ikke efter foreningens opfattelse er berettiget. Dansk Handel & Service mener, at der er så få forbrugerklager over it, at et særligt klagenævn vil være som at skyde gråspurve med meget store kanoner. (Børsen)

Få automatisk dagens avisresumeer sendt til din indbakke hver morgen. Opret dig som bruger på Computerworld.dk og sæt "Dagens aviser om it" på overvågning med Computerworld Nyhedsovervågning.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere