Tirsdagens aviser om it

ATP frygter insiderhandler. Digitalt katalog er givtig niche. Heimburger og co. slår til igen. SAP ramt af forhandlerflugt. Gymnasieelever underviser ældre i SMS. Skarp kritik af TDC-ledelsen.

ATP frygter insiderhandler

Detaljerede rygter om TDC-salget kan være lækket til medierne som led i insiderhandler. Det mener pensionsgiganten ATP, der kalder det mediemæssige forløb for usædvanligt. (Morgenavisen Jyllands-Posten)

It-branchen: Vi mangler 1.000 mand
I øjeblikket mangler den danske it-branche 1.000 mand. "Det er et stort problem, og jeg ser, at det bliver større, fordi det i højere grad er udviklingsarbejde, man laver i virksomhederne, siger direktør i brancheorganisationen ITEK, Tom Togsverd. (Morgenavisen Jyllands-Posten)

Digitalt katalog er givtig niche

Smilene er brede hos den fynske it-virksomhed Hedal Kruse Brohus, der ser frem til sit første millionoverskud, når årets regnskab gøres op. Virksomheden har udviklet en niche inden for digital produktion af produktkataloger, så kundens marketingafdeling selv kan sammensætte målrettede kataloger til den enkelte kunde med de seneste priser og varebeskrivelser. (Børsen)

Heimburger og co. slår til igen

Sammen med sine partnere i Dansk Generationsskifte Kapital Georg Gundersen og Flemming Schouboe har den tidligere reklamemand og folketingsmand Jens Heimburger netop købt den tredje mindre virksomhed. Firmaet hedder Daniamant, har 8-10 ansatte og kom ud af regnskabsåret, der sluttede 30. juni med en bruttofortjeneste på 8,7 millioner kroner, mens resultatet før skat voksede med 80 procent til 1,7 millioner kroner. (Børsen)

SAP ramt af forhandlerflugt

Satsningen på de mindre og mellemstore virksomheder har vist sig umådelig svær for det tyske softwarehus SAP, der nu må vinke farvel til flere af de bedste danske forhandlere. En tredjedel af SAP's forhandlere af Business One-produktet er nu luget ud, og nogle er på vej i armene på ærkerivalen Microsoft. Analytiker efterlyser SAP-forhandlere med pondus. (Børsen)

Matchmaking på nettet vinder frem

Udbud og efterspørgsel af arbejdskraft kommer til at foregå på nettet, vurderer engelsk netværksekspert. Ecademy.com er et elektronisk baseret erhvervsmødested, som siden starten for otte år siden har samlet 67.000 medlemmer over hele verden. Esademy er ved at vinde indpas i Danmark, hvor 250 har meldt sig ind. (Børsen)

Gymnasieelever underviser ældre i SMS

Danske gymnasieelever ved nok, hvordan man sender en SMS. Men det ved mange seniorer ikke. Derfor har Ældresagen flere steder i landet startet kurser, hvor gymnasieelever lærer seniorerne at blive mobile. (Berlingske Tidende)

Skarp kritik af TDC-ledelsen

TDC's ledelse står til dumpekarakter i den langtrukne salgsproces. Børsekspert Casper Rose langer kraftigt ud efter TDC-ledelsens manglende evne til at informere. TDC har ingen kommentarer. (Berlingske Tidende)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere