Speakanet kåret som bedste iværksætter

Det danske softwarehus Speakanet, der sidste år fik tilført 30 millioner kroner til udbredelsen af sin softwarebaserede telefoncentral, er blevet kåret som årets iværksættervirksomhed.

Konsulenthuset Ernst & Young har kåret it-virksomheden Speakanet som årets bedste virksomhed i kategorien Start-up i vækstskaberkonkurrencen Entrepreneur Of The Year 2005.

Speakanet, der sidste år fik tilført to gange 15 millioner risikovillige kroner, eliminerer med sin receptionist-applikation behovet for faste linjer til telefoni i virksomheder.

"Visionært entrepreneurship, dygtig produktudvikling og udnyttelse af ny teknologi", var blandt de parametre, juryen lagde vægt på, da den kårede Speakanet.

Speakanets software gør det det muligt at erstatte omstillingsbordets funktioner med en integreret løsning, der hægter både fastnet- og mobiltelefonerne sammen i ét system, som kan overvåges og betjenes via pc'en.

Løsningen er god for firmaer, hvor medarbejderne er meget mobile som for eksempel i håndværkervirksomheder.

Virksomheden blev stiftet i 2001 af Arne Winther og Olaf Grønvaldt. De ejer selskabet sammen med medarbejderne og de to venture-selskaber Northzone Ventures og Eqvitec Partners.

Speakanet var ved Entrepreneur Of The Year-kåringen oppe imod finalister som KaleidoTechnology og Zepto Computers.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere