Apple G4 med 2 x 1 GHz

Power Mac G4 fås nu med to 1 GHz PowerPC G4 processorer, GeForce4 MX grafikkort og dvd-brænder.

Indhold

Med tre nye Power Macs sætter Apple trumf på. Ikke alene er PowerPC G4-processorerne fra Motorola endelig kommet op på den magiske gigahertz, Apple er også først til at benytte Nvidias GeForce4 grafikchip.

Apples nye flagskib rummer to stk. G4-processorer med en clockfrekvens på 1 GHz og et GeForce4 MX grafikkort. Hertil kommer 512 megabyte PC133 SDRAM, en 80 gigabyte 7200 RPM harddisk og en dvd-brænder. Processorerne har hver 256 kilobyte L2-cache og to megabyte L3-cache, og tilsammen kan de levere 15 gigaflops. Prisen er 25.990 kroner.

Grafikkortet har 64 megabyte DDR RAM og kan sende mere end en milliard pixels til skærmen hvert sekund. Nvidias GeForce4 grafikprocessorer har været ventet med længsel, og der er endnu ikke sluppet detaljer om produktet ud. Pc-brugere må pænt vente en uges tid endnu, før GeForce4 lanceres for alvor.

Ifølge Apple er denne Power Mac G4 72 procent hurtigere til Photoshop end en pc med en 2 GHz Pentium 4 processor. I den forbindelse kan man spørge, hvorfor Apple ikke sammenligner med en maskine med dual Xeon i stedet - det havde vel været mere oplagt.

Apple har samtidig lanceret en Power Mac G4 med en enkelt 933 MHz processor, 256 megabyte RAM, 60 gigabyte harddisk, GeForce4 MX grafikkort og dvd-brænder. Det er også blevet til en ny model med 800 MHz G4-processor, 256 megabyte RAM, 40 gigabyte harddisk, ATI Radeon 7500 grafikkort og cd-brænder. Priserne for disse modeller er henholdsvis 19.990 og 13.990 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere