TDC dumper 3G-mobiler fra Sony Ericsson

Sony Ericssons 3G-mobiltelefoner er endnu ikke gode nok, lyder vurderingen fra TDC. Teleselskabet satser derfor i stedet på fem 3G-mobiltelefoner fra Samsung og Nokia, når teleselskabet lancerer 3G til private til november.

Kunderne kommer umiddelbart til at kigge langt efter mobiltelefoner fra Sony Ericsson, når TDC til november lancerer 3G-mobiltelefoni i Danmark.

Ifølge Anders Christjansen, vicedirektør i TDC Mobil, skyldes det, at 3G-mobilerne fra Sony Ericsson ikke er i stand til at håndtere det ordentligt, når man midt under en samtale skifter fra et 2G- til et 3G-net.

På grund af den begrænsede dækning vil det fra begyndelsen være noget, som TDC's kunder ofte vil opleve.

- Sony Ericsson har vi et strålende samarbejde med, men indtil videre har det vist sig, at deres terminaler ikke er gået igennem vores test. Det er uhyre vigtigt, at der er handover fra 2G til 3G, siger han.

Den eneste nuværende konkurrent inden for 3G, mobilselskabet 3, bruger mobiltelefoner fra Sony Ericsson, og her oplever man ikke problemer.

- Vi er meget tilfredse med Sony Ericssons telefoner. Selvfølgelig laver de handover, også mellem vores net og TDC's. De klarer vores test rigtigt godt, og vi har ikke kundeklager på dem, fortæller kommunikationschef Mika Bildsøe Lassen.

Hos Sony Ericsson oplyser man blot, at der kigges på sagen.

- Hele processen er i gang, og vi forventer når som helst at tingene bliver godkendt og kommer til at køre, siger Kenneth Møller, Sony Ericssons ansvarlige for kontakten med TDC i Danmark.

TDC åbner sit 3G-net for kommercielle kunder til oktober, men i første omgang kun for datakort til erhvervslivet, der kan få hurtig trådløs adgang til internettet via den bærbare pc.

Først til november lancerer TDC 3G-mobiltelefoni, hvor fokus vil være på videotelefoni og muligheden for at læse e-mails og surfe hurtigt på nettet via sin mobiltelefon.

Kunderne vil i starten kunne købe tre Nokia- og to Samsung-modeller fra TDC. Det vil dog være muligt at bruge andre 3G-telefoner.

- Du kan bruge en hvilken som helst 3G-terminal på vores net. Men brugeroplevelsen kan være anderledes, hvis du kommer med en terminal, der ikke er godkendt af os, siger Mads Middelboe, administrerende direktør i TDC Mobil.

Sony Ericssons Z800 blev på messen 3GSM i Cannes kåret til verdens bedste 3G-telefon.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere