Luft-aftale øger CSC-omsætning en tredjedel

CSC Danmark har sat turbo på væksten og vokser både i medarbejderantal og omsætning med en tredjedel, viser seneste regnskab. Indtjeningen er positiv, og der vil blive arbejdet på at optimere forretningen yderligere, oplyser direktøren.

Med mere end 2.800 medarbejdere og en omsætning på tæt på 3,5 milliarder kroner er CSC i Danmark på et år vokset med en tredjedel.

Det viser seneste regnskab, som dækker perioden april 2004 til og med marts 2005.

Væksten er for en stor del sikret via outsourcing-aftale med SAS, hvor CSC alene per ultimo marts beskæftigede 1.070 medarbejdere på det område.

Hvor meget CSC har hentet i vækst på den øvrige forretning, eller den organiske vækst, kan man imidlertid ikke læse af regnskabet.

Opblomstring i markedet

Direktøren er godt tilfreds med både omsætning og bundlinje for året. Overskuddet før skat ender på 190 millioner kroner.

- Det er klart, at vi har haft en del omkostninger til administration, fordi vi er vokset, men det har vi så formået at holde en fornuftig bundlinje på, siger Jesper Kryhlmand, der i januar overtog posten som administrerende direktør for CSC Danmark fra Ingelise Bogason.

Markedet for outsourcing er præget af, at der ikke er mange nye kunder blandt store virksomheder. De outsourcer i forvejen og kommer kun i markedet for at genforhandle kontrakter.

CSC Danmark A/S Årsregnskab
Millioner kroner2004/052003/04
Omsætning3.487,92.618,1
Resultat af primær drift (EBIT)208,6159,8
Resultat før skat 189,9146,5
Resultat111,399,9
Egenkapital971,6860,9
Antal ansatte2.8432.121
Til gengæld er der en opblomstring i interessen for outsourcing blandt mellemstore virksomheder, oplyser direktøren.

Med henvisning til væksten i seneste regnskab mener direktøren, at CSC "har sikret sig en fair andel" i efterspørgslen på outsourcing.

Selskabet er underlagt skrappe krav via det amerikanske moderselskabs børsnotering i USA, og direktøren udtaler sig derfor ikke om forventninger til fremtiden.

Der vil dog også i fremtiden blive kigget på at optimere forretningen yderligere, oplyser administrerende direktør Jesper Kryhlmand.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere