Artikel top billede

Skal du have nyt job efter sommerferien? Så tjek disse 10 spændende stillinger ud, som er ledige lige nu

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Styrelsen For It og Læring, Rigs­po­li­tiet og Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Metro Service søger erfaren it-supporter, København SV, København S og Glostrup

Kunne du tænke dig at komme hele vejen rundt i en it-funktion? Er du frisk på at tage ansvar, og trives du i en rolle, hvor samarbejde på tværs af organisation er i højsæde?

Så får du her en mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer – såve fagligt som personligt.

Som IT-supporter bliver du en del af vores it-afdeling, der består af 17 medarbejdere, som arbejder inden for forskellige specialområder. Det som kendetegner afdelingen, er en nysgerrighed og faglig stolthed.

Vi arbejder tæt sammen i teamet og arbejder meget med resten af organisationen. Det er derfor vigtigt, at du er samarbejdsorienteret, har en forståelse for it-løsninger og er serviceminded, når du møder brugerne.

Som person ser vi også gerne, at du er god til at bevare overblikket i pressede situationer og arbejder systematisk.

Læs hele annoncen her.

MAN Energy Solutions søger system & te¬ch¬no¬lo¬gy research engineer for Engine Process De¬ve¬l¬op¬ment, København SV

Are you interested in working with two-stroke engines for maritime applications and, at the same time, contributing to improving the global climate? Then you might be our new colleague in the Engine Process Development department located in MAN Energy Solutions R&D organization.

As a system & technology research engineer, your primary responsibility will be developing in-house tools to help achieve our ambitious decarbonization targets. As part of a newly established team, you will support our product teams with simulation and modelling tools.

As a start, a typical work week will involve UI and backend development in Python, focusing on a newly developed application for storing and analyzing measurements. You will be supported by colleagues from our product teams, sharing approaches, calculations, and requirements. Additionally, you will have the opportunity to work together with colleagues who share your background, supporting other departments.

Læs hele annoncen her.

SporingsGruppen søger app-udvikler, Hedehusene

SporingsGruppen ApS er en mindre virksomhed med fart over feltet, hvor vi sætter ærlighed, loyalitet og punktlighed forrest.

Vi arbejder for nogle af Danmarks største virksomheder og leverer ydelser med høje sensitive informationer, som gør, at vi altid skal tage ansvar og gøre vores allerbedste. Vores vision er at blive den fortrukne leverandør inden for sporingsteknologi og genfinding.

I forbindelse med denne rejser udvider vi nu vores innovationsafdeling, som har til opgave at udvikle og sikre fremtidens produkter og løsninger.

Med højt til loftet og frie rammer vil vi udvikle de bedste produkter, som sætter alle konkurrenterne og kriminelle til vægs.

Der vil blive oprettet en hel ny afdeling med en innovationschef, softwareudviklere og hardwarespecialist.

Du vil blive en del af et mindre team, hvor vi kun ansætter de dygtigste medarbejdere, og du vil være med til at forme fremtidens innovationsafdeling.

Læs hele annoncen her.

KMD søger te­ch­no­lo­gy delivery director, Ballerup

Hos KMD udvikler vi digitale løsninger, som bruges og skaber fremskridt for millioner af mennesker verden over.

Disse løsninger danner digitalt grundlag for samfundets vigtigste aktører, fra politiske og juridiske myndigheder og offentlige instanser til finansielle institutioner og private virksomheder. Vores mission er at gøre deres digitale ydelser og adfærd pålidelig, tilgængelig og effektiv.

Vi tror på, at fremtiden er, hvad du selv gør den til.

Derfor er en karriere hos KMD en karriere med formål og frihed. Her er du ikke alene direkte medvirkende til at forbedre livet og hverdagen for en masse mennesker.

Du får også motivation, plads og værktøjer til at forme din egen professionelle færd og udvikling.

Sammen med vores kunder over hele landet, er KMD med til at digitalisere Danmark. Vores it-eksperter og forretningsspecialister er landets førende til at omsætte komplekse processer til enkle og effektive it-løsninger, der kan gøre livet lettere for dig, din nabo og alle andre danskere.

Læs hele annoncen her.

Styrelsen For It og Læring søger skarp che­far­ki­tekt til komplekst til­skud­sad­mi­ni­stra­tions­pro­jekt, København SV

Bliv en del af et stærkt hold på en af Danmarks bedste it-arbejdspladser.

Børne- og Undervisningsministeriets har igangsat en modernisering af tilskudsadministrationen, der udbetaler statslige tilskud på cirka 46 milliarder kroner årligt til institutioner på ministerets område.

Vi søger derfor en skarp chefarkitekt, der kan sikre sammenhænge og robusthed i den samlede løsning.

Du vil arbejde i spændingsfeltet mellem it-udvikling og forretningsbehov, hvor du skal kombinere din samlede viden til at støtte og sætte retning for de involverede teams fra idé til leverance.

Vi vil sørge for, at du får en grundig indføring i den nuværende understøttelse af tilskudsadministrationen og de foreløbige resultater af moderniseringen, så du kan løse din opgave bedst muligt.

Vi har et godt og inkluderende arbejdsmiljø, der giver plads til, at du har stor indflydelse på dine opgaver og vores løsninger.

Læs hele annoncen her.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger se­ni­o­r­ud­vik­le­re med lyst til faglige ud­for­drin­ger, Frederiksberg

Du bliver ansat i afdelingen Kapital, Indkomst og Pension, hvis formål er at understøtte Indkomst og Kapital området, der er samfundskritiske og komplekse systemområder i staten.

Teamet, du bliver ansat til, er et nyt fullstack-team, der kommer til at bestå af seks-otteerfarne udviklere, tekniske testere, product owner, DevOps folk og QA folk.

Som seniorudvikler kommer du til at arbejde med en bred og udfordrende opgaveportefølje, hvor du får en afgørende rolle i videreudvikling af it-løsninger til den danske skatteforvaltning.

Vi arbejder i et agilt setup, hvor du bliver en del af et nyt fullstack team, der selvstændigt specificerer og udvikler features til den samlede løsning og har den efterfølgende drift.

Fokusområdet er 3. partsindberetninger og udstilling af samme, så vi sikrer et korrekt skatteprovenu i forhold til borgere og virksomheder.

I jobbet vil du komme til at arbejde med et bredt udsnit af teknologier og værktøjer i et agilt setup (Scrum). Fx SOAP og Restfull webservices, Java 17, Groovy, Spring Boot, Spock og Hibernate. Webbaseret Frontend i Angular/VUE, Jenkins CI/CD deployment, Docker container og Kubernetes/ Rancher platforme.

Læs hele annoncen her.

Pharma Nord søger PHP backend-udvikler, Vejle

Med base i Vejle står it-udviklingsafdelingen for alle ERP-systemer i Pharma Nord koncernen og i forbindelse med vores tilstedeværelse på 45 udenlandske markeder, søger vi at udvide og styrke IT-udviklingen på flere niveauer.

Dine opgaver vil være at deltage i videreudvikling af ERP-systemer til koncernens danske og udenlandske datterselskaber, primært med fokus på vores foto- og videodatabaser.

Du vil være en aktiv deltager i virksomhedens forretningsprocesser, så it-afdelingen i sin helhed kan understøtte koncernens ønsker om en øget rapporteringshastighed og flere funktionaliteter.

Dette vil ske i samarbejde med kolleger på vores hovedkontor i Vejle, på fabrikken i Vojens samt rundt i vores 25 datterselskaber.

Arbejdsted: Pharma Nord i Vejle. Der kan være dage, hvor arbejdsstedet lægges på vores fabrik i Vojens, hvorfor kørekort er en nødvendighed.

Læs hele annoncen her.

Danske Spil søger full-stack udvikler til deres lotterier, Brøndby

Drømmer du om et job, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst både for dig selv og for alle danskere?

Har du styr på .NET, udvikling af API‘er, kendskab til Sitecore og lyst til at arbejde tæt sammen med forretningen om at bygge gode løsninger til vores kunder?

Så har vi en spændende stilling til dig som full-stack webudvikler i vores udviklingsafdeling.

I Danske Spil har du mulighed for at arbejde med nogle af de stærkeste brands i Danmark, og selvom mange ikke ved det, ligger der bagved disse brands en stor it-infrastruktur, som er under konstant udvikling.

Vil du være med til at løse fremtidens udfordringer på en særligt god arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og gode muligheder for indflydelse, så læs med herunder.

Vi er på udkig efter en full-stack udvikler til et af vores web-udviklingsteams, og hvis du leder efter en spændende hverdag, hvor du sammen med dit team er med til at udvikle og forbedre Danske Spils kundevendte platform, så er det lige dig, vi har brug for.

Læs hele annoncen her.

Rigs­po­li­tiet søger VMware-spe­ci­a­list, Hvidovre

Er du en erfaren VMware-specialist, der trives med alsidige opgaver? Og kunne du tænke dig at bidrage til en stabil og sikker it-infrastruktur for politiet?

Så er dette en enestående mulighed for dig.

Som Rigspolitiets nye VMware-specialist får du en central rolle i at sikre stabil og sikker drift af politiets it-systemer, der er afgørende for landets sikkerhed.

Du får mulighed for at arbejde med banebrydende teknologi og deltage i spændende projekter, og du kommer til at arbejde i et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø med engagerede kolleger, der deler din passion for it.

Og så får du en unik chance for at bidrage til en vigtig samfundsfunktion og gøre en reel forskel for Danmark.

Du kommer til at arbejde med at implementere, drifte og vedligeholde VMware, Block storage, SAN-switche og servere.

Hverdagen herinde er alsidig, og der er opgaver nok at tage af. Opgaverne spænder fra fejlsøgninger og udbedringer ved driftsforstyrrelser til design og implementering af nye løsninger, der understøtter politiets behov.

Læs hele annoncen her.

Banedanmark søger system­ud­vik­le­re – vær med til at un­der­støt­te vores projekt- og po­r­te­føl­jesty­ring, København V

Brænder du for at være med til at udvikle nye og sikre videreudvikle af eksisterende it-løsninger og dermed være med til at understøtte den grønne dagsorden i en stor styrelse, så er dette job måske noget for dig.

Effektiv porteføljestyring er en høj prioritet i Banedanmark.

Vi har omkring 300 komplekse projekter der skal planlægges, styres og koordineres optimalt for at sikre en velfungerende jernbane. Det kræver systemer, der kan understøtte dette arbejde på både projekt- og porteføljeniveau.

Til at understøtte system- og rapportudviklingen søger vi nu to udviklere til sektionen, Systemadministration & udvikling, der ligger i Anlægsdivisionen.

I Sektionen finder du dine 16 nye kollegaer.

Du vil opleve at vi er et stærkt og mangfoldigt team sammensat af forskellige fagligheder, køn og alder, som værdsætter en konstruktiv, pragmatisk, struktureret og nysgerrig tilgang, hvor det gode humør og videndeling er i højsædet.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.