Mandagens aviser om it

Asiatisk opkøb styrker Columbus-konkurrent. Danske it-aktier er tilbage. TDC kræver dobbelt betaling fra elselskaberne. Flere feriehuse på nettet. Netbank-fremmarch presser bankerne. It-nørderne er vågnet op til dåd. Advokat kritiserer e-mail-angreb. Expandit nu med overskud.

Asiatisk opkøb styrker Columbus-konkurrent

Børsnoterede Columbus IT Partner bliver nu overhalet indenom af Tectura, det tidligere Aston Business Solutions, der i dag køber det Hongkong baserede it-konsulenthus ESG for et trecifret millionbeløb. (Børsen)

Danske it-aktier er tilbage

De danske it-aktier har været i storform det seneste år og er formentlig tilbage som en fuldt ud accepteret aktie, mener Investeringsforeningsrådet. It-aktierne i udlandet har vist mere afdæmpet succes med Apple, Nokia og Ericsson som de få undtagelser. (Berlingske Tidende)

TDC kræver dobbelt betaling fra elselskaberne

Strømkabler og fiberkabler til hurtige internet-forbindelser er to forskellige ting ? altså skal elselskaberne betale dobbelt, mener TDC. Elselskaberne er forundrede over henvendelsen, der er gået i kopi til en minister og flere myndigheder. (Berlingske Tidende)

Flere feriehuse på nettet

Danmarks største online-formidler af ferieboliger, Cofman.com i Herning, øger sit volumen i takt med, at der kommer flere og flere huse på nettet. Det kun få år gamle selskab har øget sit bruttoresultat med næsten en femtedel til 3,3 millioner kroner. (Børsen)

Netbank-fremmarch presser bankerne

Brugen af netbank tordner frem, og en tredjedel af brugerne er nu så vant til nettet, at de helt kan undvære personlig kontakt til banken. Det stiller øgede krav til rådgivning, og gør det sværere at lave mersalg, konkluderer analysefirmaet Instant-Answer i undersøgelse. (Børsen)

It-nørderne er vågnet op til dåd

De strenge danske it-krav til forsikring og pension har givet danske it-selskaber et stort forspring på eksportmarkederne, fastslår forsikringens datacenter, FDC. Selskabet satser på en fordobling af sin omsætning på tre år. (Morgenavisen Jyllands-Posten)

Advokat kritiserer e-mail-angreb

Departementschef Peter Lofts advokat kalder det et retssikkerhedsmæssigt problem, at nye e-mails pludselig dukkede op i TDC-sagen i sidste uge. (Morgenavisen Jyllands-Posten)

Expandit nu med overskud

Helt som lovet sidste år har det lille it-firma Expandit leveret sit første overskud med 395.000 kroner på bundlinjen. For tredje år i træk vokser selskabet 60 procent på avancerede mobilløsninger. (Berlingske Tidende)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere