Artikel top billede

Mød Computerworld på Folkemødet: Knæk AI-dilemmaer live med digitaliseringsminister Marie Bjerre

AI-monopolet, der blandt andet består af digitaliseringsminister Marie Bjerre (V), vil forsøge at knække en masse af de dilemmaer, som Danmark står over for i forbindelse med brugen og implementeringen af den populære teknologi, der har ramt både private og offentlige organisationer som en tsunami.

Folkemødet på Bornholm står for døren - og de første debatter og oplæg er allerede blevet holdt i Allinge, der hvert år danner rammen om begivenhederne fra torsdag og til og med lørdag, hvor tusinder har taget turen til Solskinsøen for at deltage i det, der kaldes "Danmarks demokratifest".

Fredag er Computerworld vært sammen med med SAP, Dansk Erhverv - Digitalisering, Teknologi & Tele, hvor debatten, der har fået titlen "Marie og AI-monopolet", løber af stablen.

Her er digitaliserings- og ligestillingsminister Marie Bjerre (V) og vores egen chefredaktør, Lars Jacobsen, på scenen sammen med en række prominente gæster fra erhvervslivet.

Her vil de dykke ned i de mest presserende spørgsmål om AI og dens påvirkning på samfundet.

Live AI-dilemmaknækker

Debatten bliver en live podcast-optagelse, hvor deltagerne skal diskutere og forsøge at knække nogle af de AI-dilemmaer, som vi står over for.

Det drejer sig blandt andet om, hvordan AI kommer til at påvirke hverdagen for danske virksomheder og den offentlige sektor?

Hvorfor er ansvarlig og pålidelig AI så vigtigt for Europa i det globale AI-kapløb?

Og hvad betyder det alt sammen for arbejdskraften?

Disse spørgsmål og mange flere vil blive taget op, når AI-monopolet går på scenen fredag 14. juni klokken 10:00-11:30 i "Haven" på Hotel Allinge.

Panelet består af:
- Marie Bjerre (V), digitaliserings- og ligestillingsminister.

- Casper Klynge, SVP, Dansk Erhverv.

- Maria Damborg Hald, partner, Deloitte.

- Anja C. Jensen, forbundsformand, HK Danmark.

- Claus Ipsen, CEO, Teton.

- Anne Kristine Axelsson, koncerndirektør i ATP.

- David Pontoppidan, Executive Transformation Officer, SAP.

- Lars Jacobsen, chefredaktør, Computerworld Danmark.