It-udbrydere får løft af offentlige e-krav

EFS Technology i Brøndby har som udvikler af et såkaldt output management system fået vind i sejlene efter krav til virksomheder om elektronisk fakturering. Systemet viser også gode takter i udlandet. Direktør har især forventninger til udviklingen i USA.

Offentlige myndigheders krav om elektronisk fakturering skæpper i kassen for udbrydervirksomheden EFS Technology i Brøndby.

Virksomheden vil af konkurrencehensyn ikke oplyse noget om omsætningen, men på bundlinjen skinner 2,3 millioner kroner før skat, og bruttofortjenesten er vokset med 41 procent.

Resultat før skat er dermed mere end tredoblet fra 2003 til 2004.

- Meget af skylden skal tillægges krav fra det offentlige om at kunne sende elektroniske fakturaer, siger direktør Michael Beisner.

Siden 1. februar i år har private virksomheder af en vis størrelse været pålagt at skulle sende elektroniske fakturaer for at levere til de fleste offentlige myndigheder.

Bygger salgskanaler

EFS Technology blev dannet i 2001 som et management buyout fra Xponcard, der blandt andet producerer chip- og SIM-kort.

EFS Technology ApS Årsregnskab
Millioner kroner20042003
Bruttoresultat6,44,5
Resultat af primær drift (EBIT)2,30,7
Resultat før skat 2,30,7
Resultat1,60,5
Egenkapital2,71,1
Antal ansatte--
Udbrydervirksomheden har videreudviklet på produktet Lasernet, der er et såkaldt output management system.

Systemet holder blandt andet styr på, i hvilke formater kunder, leverandører og andre skal modtage dokumenter i, for eksempel som email, PDF- eller XML-fil.

I de seneste fire år har der været fokus på at opbygge salgskanaler ud fra en partnerstrategi i Danmark, Norge Sverige, England, Tyskland og USA.

Spiser store mundfulde

Direktøren forventer to-cifrede væksttal for 2005.

- Vi er steget mere end 20 procent hvert eneste år, siden vi blev udskilt, og det forventer vi også i år, siger Michael Beisner.

I USA sidder to mand i et selvstændigt selskab, der supplerer styrken i Danmark på ni mand.

Satsningen i USA har direktøren store forventninger til, lige som der bygges op til at investere i nye markeder.

- Men det primære er at få vores partnere op at køre i de lande, vi er i på nuværende tidspunkt, og det er en stor mundfuld for en virksomhed af vores størrelse, siger Michael Beisner.

EFS Technology har op mod 1.900 løsninger kørende hos kunder, der tæller fra små virksomheder til større som Danmarks Radio, IT- og Telestyrelsen og COWI i Danmark og AT&T i USA.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere