Reboot-konferencen genopstår

Den danske it-konference Reboot vender tilbage efter kun et års fravær. Thomas Madsen-Mygdal, der siden sidst er kommet ned i gear og er blevet far, er stadig den primære drivkraft. Hovedmanden forventer nogle hundrede deltagere til genfødslen af Reboot i version 7.0.

Reboot 7.0 går i luften først i juni måned, efter et års fravær.

Tilbage i år 2000 var der 2.000 deltagere, men så mange kommer der ikke til sommer, hvis man spørger Thomas Madsen-Mygdal, der uden at blinke stiller sig tilfreds med færre fremmødte.

? Det handler ikke om, hvor mange mennesker der kommer, for det er ikke nogen showcase. Det er langt vigtigere, at dem, der kommer, får det rigtige ud af det, siger han.

Fra blogs til brochurer

Primærdrivkraften bag Reboot 7.0 fortæller, at han alle årene med konferencen har villet sørge for, at folk der laver spændende ting får et forum, hvor de kan møde ligesindede.

Thomas Madsen-Mygdal er glad for, at mange af de ting, som Reboot har handlet om siden den første konference tilbage i 1998, nu er begyndt at ske.

? For fire år siden snakkede vi meget om blogging, men det var nok lidt for nørdet den gang. Nu er der jo ingen grænser for, hvem der har en blog, siger han.

Mange af de første websider lignede blogs og handlede om samtale og dialog, men de sidste 10 år er blevet brugt til strømline internettet og få det til at ligne brochurer. Det kom til at handle om penge, og internettet blev passivt.

Små virksomheder

Thomas Madsen-Mygdal mener, at internettet begynder at vende sig mod nogle oprindelige ideer, værdier og konsekvenser.

? Vi nærmer os en situation, hvor hver mand er sit eget medie og har sin egen blog. Virksomheder er typisk meget små, og to mand i en garage kan ændre verden. De kan gøre en forskel, siger han.

Thomas Madsen-Mygdal nævner et eksempel som Wikipedia, hvor et hav af mennesker kollektivt har skabt en encyklopædi, der ifølge mange er på højde med mange trykte encyklopædier.

Best practice

Ideen med Reboot 7.0 er, at det skal diskuteres, hvad det er for nogle modeller, der kan bruges, når de to mænd i garagen vil etablere en global virksomhed.

? Vi skal snakke om, hvordan man gør det bedst. Hvad virker, hvad gør ikke, og hvilke kompetencer er det nødvendigt at have. Vi vil gerne finde frem til en best practice model, siger Thomas Madsen-Mygdal.

Blandt de talere der kommer til Reboot 7.0, er Jimbo Wales der er stifter af Wikipedia og af mange betragtes som lidt af et ikon.

Robert Scoble, der er "Chief Humanizing Officer" for Microsoft kommer også. Han er en af de mange ansatte hos Microsoft der med virksomhedens kendskab åbenlyst kritiserer den.

Thomas Madsen-Mygdal pointerer, at den europæiske vinkel er vigtig at holde fast i, og at selv om flere af talerne på konferencen er amerikanere, er en del af formålet at komme til at kende "naboen"




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere