Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Panasonic klar med stærkt systemkamera

Lumix GX8 er det første kamera med Dual IS billedstabilisator, leverer videooptagelser i 4K, og er forsynet med 20,3-megapixel sensor samt en
stor vipbar Live View Finder.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det nye kamera skal forsøge at føre successen videre fra det populære GX7 og trumfer den kompakte forgænger med en integreret 20,3-megapixel Digital Live MOS-sensor, der sammen med den nye Venus Engine-processor skal sikre overlegen billedkvalitet.

Den store sensor forbedrer lysmætningen og sikrer autentisk farvegengivelse, så selv billeder der er taget ved lav belysning fremstår skarpe.

Kameraet er verdens første med et Dual IS system - en kombination af en Lens Optical Image-stabilisator og en Body Image-stabilisator, som sørger for at selv svære håndrystelser korrigeres.

Fang 4K-billeder med fuld kontrol

Lumix GX8 kan skyde højopløselig video i 4K-kvalitet (3840 x 2160 pixels) ved 25p (50Hz) eller 24p i MP4. Du kan også filme i Full HD (1.920 x 1.080 pixels) ved 60p (50 Hz) i AVCHD Progressive eller MP4 (MPEG- 4 / H.264) format med fuldtids AF-funktion.

Ud af en 4K-video er det muligt at trække et 8-megapixel stillbillede, så de magiske øjeblikke, der normalt kun findes i bevægelse kan fryses og gemmes i god kvalitet.

4K-billedfunktionerne inkluderer også 4K Burst Shooting, 4K Burst (Start / Stop) og 4K Pre-burst, der gør det muligt at indfange og registrere det perfekte billede ved at beskære den nøjagtige frame, du vil have ud af din 4K-videooptagelse.

Fleksibel skydning

Lumix GX8 kommer med et nyt 2360k-dot display Live View Finder, der er i stand til at vippe 0-90 grader. OLED-skærme på både LVF og den indbyggede skærm tilbyder lynhurtig respons, når du vil tage billeder eller video af motiver i bevægelse, mens 10.000: 1 High Contrast giver mulighed for perfekt farvegengivelse. Kameraet er desuden beskyttet mod vandsprøjt og støv, så det kan tages med på enhver lokation.

GX8 kan købes i butikkerne fra midten af august til en vejledende pris på 10.995 kroner. og inkl. 14-140 mm til 14.495 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere