HP bygger kvantecomputer med MIT

2,5 mill. dollar skal flytte kvantecomputeren tættere på realisering.

indhold

Hewlett-Packard og Massachusetts Institute of Technology starter et fælles kvantecomputerproject til 2,5 mill. dollar. Projektet er en del af et fem-års alliance imellem forskere hos HP i USA og Storbrittanien og MIT's Media Lab til ialt 25 mill. dollar.

En talsmand for HP udtaler, at forskning i kvantecomputere er nødvendig, fordi den klassiske computer snart ikke kan udvikles længere.

Moores Lov, som siger, at computerkraften vokser til det dobbelte på omkring 18 måneder, vil ikke længere have nogen effekt på grund af de fysiske begrænsninger i den nuværende teknologi. Når man når atom-skala, kan man ikke gøre meget mere, udtaler HP's repræsentant.

Forskning i kvantecomputere har lange udsigter, og det vil måske tage 10 år før end der er udviklet en kvantecomputer, som faktisk virker. Men hvis vi skal holde Moores Lov i kraft, så er der ingen vej uden om, afsluttede HP's repræsentant.




IT-JOB

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane

Cyber Security Konsulent

Danske Commodities A/S

Procurement manager
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere