HP Danmarks hovedkvarter er placeret i Allerød nord for København. Nede af en anonym sidevej, dog tæt på Allerød Rådhus, sidder godt 400 ansatte.
Det er ikke just Silicon Valley, men så alligevel - IBM er også at finde i den mindre forstad til København.
Således har to af it-verdenens ældste virksomheder valgt lige netop Allerød som deres dal, eller også har de bare valgt hinanden.
For de to virksomheder har oplevet lidt af hvert - HP blev grundlagt i en garage tilbage i 1939, mens IBM har rødder helt tilbage til hulkortsmaskiner og 1910'erne.
Oldgammel virksomhed
Det er derfor en noget mærkelig oplevelse at se HP indefra - for der er ikke mange polstrede lænestole, store lysekroner, gråt hår eller spindelvæv i krogene.
Foruden den sorte facade og nogle småkager til kaffen er der ikke meget, der indikerede, at vi har at gøre med en virksomhed, der har oplevet 2. verdenskrig.
Heller ikke HP's danske direktør, som punktligt og smilende byder velkommen i konferencelokalet 'Houston', har meget gråt hår.
Det virker faktisk ikke til, at direktøren og de ansatte skæver meget til, at de sidder i en virksomhed, som i nyere internettider må betegnes som helt antik.
Direktør Jakob Schou Meding sætter sig ned og byder mig på en kop kaffe, mens vi indledende snakker om øst og vest.
Mange ting der har betydning for HP's succes
Efter 10-15 minutter siger jeg, at vi nok bør komme i gang med interviewet.
Og hurtigt gør han kål på fordommen om, at HP er blevet for gammel.
"Det handler om vores egen forståelse, hvordan vi agerer og hvad vi signalerer ud ad til. Jo, vi er en gammel virksomhed, men det kan jeg også godt lide. Der er en fantastisk historik og kultur i HP, men der er også en masse andre ting, der har betydning for vores succes," siger Jakob Schou Meding, direktør for HP Danmark og fortsætter:
"Selvom HP er over 50 år gammel, og er den største it-virksomhed i verden, så er det jo ikke i sig selv en grund til, at vi også er her i morgen. Vi skal gøre en forskel i markedet, og det gør vi kun ved at være innovative og bidrage positivt til vores partnere og kunders forretning."
Kort forinden havde jeg fået en kort rundtur i hjertet af HP Danmark.
Åbne kontorlandskaber over alt, hvilket åbenbart har været en klar indretningskultur, siden virksomheden blev grundlagt i den famøse garage. Det gav ifølge grundlæggerne Bill Hewlett og Dave Packard de bedste muligheder for at udveksle ideer og skabe en tæt og konstruktiv dialog på tværs af organisationen.
Sådan har det været lige siden HP åbnede det danske hovedsæde i Allerød for ti år siden.
Så der er ikke noget stort flot hjørnekontor til direktøren. Han må i stedet slå sig til tåls med at sidde tæt ved sin assistent, kommunikationschef og en tredje medarbejder i et stort åbent kontorområde med mere end 40 medarbejdere.
Gad vide om direktøren tænkte på det, da han skrev under på kontrakten?
Men den tætte kontakt med medarbejderne er tilsyneladende en vigtig del af HP's ledelsesfilosofi, og noget direktøren sætter meget højt.
Her er direktørens ledelsesfilosofi
"Der er mange, der tror, at ledelse handler om at gå til møder, holde præsentationer, snakke med journalister eller se på budgetter - men det er bestemt ikke kun det. Ledelse finder også sted, når jeg går fra mit kontor hen for at mødes med dig. Så møder jeg måske fem mennesker på vejen, og det er lige netop her ledelse kommer ind. Det giver mig nemlig mulighed for, at få værdifuldt input fra medarbejderne samtidig med, at jeg kan uddybe vores planer og hvilken retning vi skal bevæge os i."
Direktøren forklarer videre om sin ledelsesfilosofi, der handler om at være empatisk, forstående og nærværende, men samtidig stille store krav til medarbejderne. Den enkelte medarbejder skal have klare mål og kende sin rolle i organisationen.
Virksomhedskulturen skal understøtte disse værdier, og ledelsen skal vise vejen for medarbejderne.
"Jeg tror, man som leder har en meget vigtig rolle som kulturskaber, og den tager jeg gerne på mig," siger han.