Microsoft genovervejer sexet krammepude

En 160 cm lang krammepude med et tryk af en populær og letpåklædt kvindelig spilfigur er planlagt som en del af et fremstød for Xbox i Japan. Men Microsoft overvejer nu, om puden sender de rigtige signaler om selskabet.

Microsoft i Japan genovervejer lige nu, om selskabet skal gennemføre sin plan om at uddele store krammepuder med et tryk af en populær kvindelig spilfigur, den yppige 17-årige Kasumi fra spillet Dead or Alive.

Puderne skulle uddeles i forbindelse med et fremstød for Xbox-spilkonsollen, som ikke har solgt særlig godt i Japan.

Men nu er Microsoft gået i tænkeboks om, hvorvidt det er sundt for selskabets image at uddele kramme-modeller i kropsstørrelse af en mindre-årig i bikini.

? Vores hensigt med at inkludere denne ting er bare, at den type pude har stor appel til fans af spil-titlen. Det er ren promotion, men jeg er godt klar over, at der har været historier i pressen i udlandet, som har præsenteret visse misforståelser, lyder det lidt forblommet fra en kvindelig Microsoft-talskvinde, som ikke ønsker at give sit navn.

Manga med i seng

Ideen med at printe populære figurer på puder i fuld kropsstørrelse er ikke ny i Japan. De såkaldte "dakimakura" blev først introduceret i 1990'erne i forbindelse med manga-tegneseriestilen kultagtige status i landet som en måde, hvorpå fans kunne komme lidt tættere på deres tegnede idoler.

Puderne afbilder ikke sjældent storøjede småpiger i skoleuniform eller det bare ingenting, og ifølge Wired Magazine har visse japanere et mildest talt bizart forhold til disse sengekammerater.

Dead or Alive-serien er en de mest populære Xbox-titler.

Relevant link

http://www.gamepro.com/gamepro/famitsu/games/news/33309.shtml" target="_new">Se Kasumi-krammepuden her




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere