Iværksættere bag fest-sporingsværktøj

En ny tjeneste skal hjælpe festglade unge med at holde styr på hinanden i nattelivet. Selskabet bag har taget patent på teknologien og har aftaler med 50 diskoteker om opsætning af it-udstyr.

Seks unge iværksættere vil gøre det nemmere for diskoteksgæster at finde sammen med venner og bekendte både offline og online.

De seks iværksætter har udviklet et system, hvor man ved hjælp af et plastic-kort via en scanner checker ind på byens diskoteker.

Dernæst sendes der automatisk besked via SMS til venner rundt om i byen om, hvor man fysisk befinder sig.

Samtidig kan vennerne checke in online, før de går ud i nattelivet for at se, hvor i byen de kan hægte sig på deres kammerater.

50 aftaler på plads

Selskabet bag den nye tjeneste hedder Agito, og tjenesten findes på www.hvemeribyen.dk.

Ifølge Eskild Vørs fra Agito er der stor interesse blandt både diskoteker og brugere, selv om der endnu går to uger, inden det første diskotek er forbundet til tjenesten.

- Vi har aftaler med 50 diskoteker over hele landet, og har fået hele Jomfru Ane-gade (Aalborgs diskoteksgade, red) med. Ved årets udgang håber jeg, at vi har fået de fleste med, for der er fem til 10 diskoteksejere, som ringer til os hver dag, siger han.

Der er indgået en aftale med et elektrikerfirma, som nu går i gang med installationen af scannere og pc'er på de første 50 in-steder.

Har investeret selv

Agito, som har hjemme i Højbjerg ved Århus, har selv investeret mellem en halv og en hel million kroner i at udvikle tjenesten. Pengene er skudt ind af de seks medejere samt private investorer og er blevet brugt på at få specialfremstillet pc'er samt scannere til diskotekerne og på at sætte teknologien op på in-stederne.

Indtægterne skal komme dels fra sponsorater, dels fra traditionelle reklamer på såvel websider som på brugernes kort, og dels ved at sælge adgang til målrettede kampagner til brugerne, hvis profiler afslører køn og alder.

- Det her er så målrettet markedsføring, som det kan blive, siger Eskild Vørs.

Indtil videre er der 800 brugere på tjenesten, som dog i første omgang kun kan bruges til online-kontakt, idet kort-scannerne ikke er installeret endnu. Men ved årets udgang håber Eskild Vørs at have tiltrukket 100.000 brugere.

Konceptet har taget tre år at udvikle, og selskabet har ifølge Eskild Vørs fået patent på teknologien og konceptet bag www.hvemeribyen.dk.

Relevant link

Hvem er i byen.dk




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere