Artikel top billede

It-problemer rammer togtrafikken

DSBs billetautomater har været ramt af tekniske problemer tirsdag morgen. Nu fungerer de igen, men det tager lang tid at købe billetter.

Tirsdag morgen har DSB's billetautomater været ramt af et teknisk nedbrud i hele landet. Det bekræfter DSBs pressevagt over for ComON. Det er it-problemer hos DSB, der er årsag til nedbruddet, men man har endnu ikke været i stand til at udpege den nøjagtige fejlkilde.

DSB fortæller dog, at det nu igen er muligt at bruge billetautomaterne, men systemet fungerer meget langsomt. Det betyder, at det kan tage 10 minutter eller mere at få sin billet i automaten.

DSB kan ikke oplyse, hvornår systemet igen kommer til at fungere med normal hastighed.

Det anbefales derfor at købe sin billet i Intercity-togene, og DSB lover, at personalet er informeret om problemerne og ikke vil udstede en bøde, selv om man ikke har fået købt en billet, inden man steg på toget.

Desuden kan man bruge DSB's billet-app til iPhone og Android, hvor man kan bestille og betale sin billet direkte fra mobilen. Den skulle ikke berørt af dagens problemer.

I hovedstadsområdets S-tog, hvor der ikke er billetsalg i togene, kan man købe et klippekort i en kiosk.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere